Bir kaç gün yetkili serviste periyodik bakımdaydım bekleme yerinde bir muhabbet başlattı birisi " hyundai eranın koltuklarından daha kaliteli bir koltuk tanımam, çıkmacıdan bir era şoför koltuğu buldum 2011 i20 ye taktırdım benden rahatı yok " diyor , siz eracılar acaba koltuklarınızın değerinin farkında mısınız ? iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
İ20 ye binmedim ama eranın koltukları bence normal me abartılcak kadar konforlu ne de kötülenecek kadar konforsuz. Sent from my iPhone 5S using Tapatalk
Koltuklar sert clioya falan göre belki onu seviyorlardır ama yan destek diye bişey yok, kemeri takmazsam virajlarda düşmemek için direksiyondan tutunuyorum
Cevaplarınıza tek tek teşekkür ederim , demekki bu vatandaşın abartması anladım , diğer yandan bu konuşma üzerine yakınımdaki erayı dışarıdan şöyle bir inceledim kanepe koltuğu gibi biraz geniş düz , yani ortopedik yan destekli değil , benimde daha önce Opel Astra F aracım vardı onunda koltuğu oturanı sarardı çok hoştu , şu andaki i20 imin koltukları biraz sert ve rahatsız ediyor .
Koltuk mu? koltuk böyle olmalı, böyle bir koltukta kullananınız varmı? altı noktadan bağlı kemer var ne bir sert fren nede bir çabuk girilen viraj rahatsız etmez, Valla bende yok bunlardan ama güzel. Şekil olarak değilde otomobilden alınan his ve sürüş kolaylığı acayip değişir bunlarla
era nın orjinal koltuklarına yanlardan destekli olan hazır satılan koltuk kılıflarından takarsanız güzel oluyor. ben aracımı 2007 nin son aylarında aldım 2008 model olarak geçiyor aldıktan 2-3 ay sonra baktımki bu krem rengi koltuk döşemeleri kısa zamanda kirlenecek hemen hazır kılıf aldım taktım o gün bu gündür yılda bir söküp atıyorum yenisini alıp takıyorum aracın orjinal koltukları cirlop gibi ne bir kir ne bir leke nede deformasyon hiçbişey yok artık bir gün satarsam alan adam temiz temiz biner heralde )
arka koltuğu kılıf takmak için söktüm sünger kalitesi çok kötü era kullanıcısı olarak koltuklarını kalitesiz buluyorum