Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

era kolçak

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda gokhan525 tarafından 28 Eylül 2009 tarihinde açılan konu

1. gokhan525

gokhan525 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    17
    Ad Soyad:
    gökhan
    Yaşadığınız Şehir:
    50-NEVŞEHİR
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    merhaba arkadaslar ben internetten buldum kolçak eralara göre bu kolcaktan taıktıran yada alan var mı acebe taktıran varsa resimlerini koyarsa sevinirim http://www.demirciogluoto.com/default.asp?x=9&urun=1758bu adresten buldum bide bu vidalı mı aceba montajı yoksa gecmeli mi oraya

2. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    selamlar gökhan

arama butonunun kullandığında istediğin bilgilere ulaşabilirsin. bu konuda bayaa konuşulmuştu...

3. polimer

polimer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ben bi arkadaşın tavsiyesi ile taktırdım ancak herkesin bakış açısı değişik ben pek memnun değilim yani çok sağlam bişey değil.

4. Bahadır5385

Bahadır5385 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sakın taktırma çok uyuz edici bir ses çıkartıyor gacur gucur diye hiç memnun değilim saygılar

5. efe1988

efe1988 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    aslında koltuk iskeletinde orjinal kolçak için yer var diye biliyorum bence iyi bir döşemeciye gidin yapabilirse oraya yapsın taş gibi olur

6. 10ur

10ur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    430
    Ad Soyad:
    Onur Koçyiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    arkadaşım ben de hyundainin bağımsız bayisinden era'nın orjinal kolçağının siparişini verdim 50 tl.. eraların bazılarında vidalı yeri oluyor.. benim koltuğun döşemesini söküp baktık yeri yokmuş Kaynakla orjinal kadar sağlam yaparım diye söz verdiler :)).. 30 tl işçilik parası daha vererek toplamda 80 tl'ye orjinal kolçağı taktıracağız.

7. Caner KIRNAK

Caner KIRNAK Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    resimlerini koyarsın artık bi zahmet 10ur :)

8. hamitkaplan

hamitkaplan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Orijinal kolçağı tercih ederim ben de. servis olmaz dedi bana. Taktırırsan resimleri ekle 10ur.

9. Misafir

Misafir Guest

Bu tip şeyleri servise sormanız büyük hata olmaz derler. Cam açma kapama butonlarındaki ışıklarada olmaz dediler. 20 tl ye 4 kapının ışıklarıda yanıyor. Tesisat yok dediler ama var.
    Kolçaktada durum aynı. Nette gördüğünüz plastik kolçaklar zamanla sinir bozucu seslere neden oluyor. Halbuki koltuk kılıfını sıyırınca görüyorsunuzki koltukta kolçağın yeri hazır. Sadece ufak bir parça kaynatılıp orijinal yerine monte ediliyor.Birçok oto döşemecide bulunur 60-70 tl maliyetle orijinalinden daha güzeline sahip olursunuz.

10. Onur Dilek

Onur Dilek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bendebu tarz kolçakları pek tavsiye etmiyorum ne kadar sağlam da sabitleseniz bu sefer konsol oynamaya başlıcak ..en güzeli okan beyinde dediği gibi koltuğa sabitlenen kolçaklar..

11. 10ur

10ur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    430
    Ad Soyad:
    Onur Koçyiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)

12. polimer

polimer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Aracımı aldım daha 1-2 gün içinde cam açma düğme ışıkları yanmıyor diye servise gittim. Garantiden tutamağın üstünü yani cam açma düğmelerinin olduğu yer fabrikaya sipariş geçildi ve hemen değiştirildi. Benimkiler garantiden değişti ve yanıyor şu anda.

Düzenleyen : polimer

13. 10ur

10ur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    430
    Ad Soyad:
    Onur Koçyiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Dostum bu mucize gibi bir olay :)) aracınız Era team modelimi??

14. Misafir

Misafir Guest

Af buyrun tüm kapılardaki ışıklar yanıyormu yoksa sadece sürücü tarafımı. Sadece sürücü tarafı ise yaptıkları işlem normal. Yalnız yolcu ve arka kapılardakiler yanmıyorda servis yanmasını sağlyacaksa hakikaten mucize :) Kısacası ben tüm kapılardaki ışıklandırmadan bahsettim.

15. polimer

polimer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Evet team modeli. 4 kapının kapı içi cam açma butonlarının bulunduğu üst kısımlar garantiden isten di ve değiştirildi hepsi yanıyor. Servis tamir etmedi yeni parçalar fabrikadan gelince monte etti sadece. Bu olay aracımı 2007 kasımda aldım. 2007 aralık ta oldu.

16. 10ur

10ur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    430
    Ad Soyad:
    Onur Koçyiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    2007 model eralarda ışıklandırma zaten vardı :)) 36 tane farktan bir tanesi de bu ışıkların bizim araçlarda olmaması :(

17. Misafir

Misafir Guest

Pardon 2007 sonrası sadece sürücü tarafındakiler yanıyor. 2008 den itibaren Hyundai LED lerden kısarak kar yapmış :) Yalnız tesisat var 2008 modellerde. Ben kendim yaptırdım. Sadece, 10ur a da söylediğim gibi LED ler ve 12 voltu 9 volta düşürecek dirençler gerekiyor.

18. polimer

polimer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Aracım 2008 model 2007 kasım çıkışlı 2 arkadaş aynı aracı aldık 2 mizin araçlarınında sadece şöför tarafı yanıyordu 2 mizde garantiden değiştirttik.Valla orjinal parçalar geldi direnç mirenç eklenmedi gözümün önünde taktılar.

19. 10ur

10ur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    430
    Ad Soyad:
    Onur Koçyiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Sizin servis 10 numaraymış :)) Ben Antalya Cangarlar'a gittiğimde.. Team modelleri böyle üretiliyor.. Style modellerinde var sadece o yüzden komple elektrik tesisatını değiştirmek gerekiyor çünkü altları boş diyip başından sağmış https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley7.gif

20. Misafir

Misafir Guest

Hocam zaten orijinalindede dirençler var siz farketmemişsiniz. Biz özel birşey yapmadık.https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif
    Emin değilim yalnız 2007 modellerde zaten yanıyor olması lazım. Bu durumda arızadan değişmesi normal. Yalnız yanmıyor şekilde teslim alınıp bozuk diye tamir ettirebildiyseniz gerçekten çok şanslısınız.Hatta sizin bu olayınız numunelik diyebilirim. https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

Bu Sayfayı Paylaş