merhaba arkadaşlar Koltuğu yada konsolu delmeden kullanabileceğim bir Kolçak arıyorum satılıyor mudur ? Piyasada 100 TL civarında delmeli satılıyor. Orijinali bozmak istemiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. 2009 era gri döşeme
Zaten şoför koltuğunun sağ kısmında kolçak boşluğu yok mu? Bende kolçak boşluğu var ama taktirmadim. Sent from my HTC Desire 820 using Tapatalk
O bölüm kolçak için tasarlanmış olmakla birlikte tam oraya uyan ve gıcırdamayan bir kolçak bulamadım. geneli matkapla girip sağlamlaştırıyorlar. koltuğu delerek yapan buldum ama kötü duruyor diye yaptırmadım. sonuç hala bulamadım.
Bunda montaj yok. Bu bardakligin arkasındaki kısma oturuyorsun. 3 M bantla saglamlastirirsin cikaracagin zaman izde bırakmaz. Sent from my HTC Desire 820 using Tapatalk
Aynen aradığım bu hatta ümraniye saniyede buldum. 125 TL dedi. ama bos olan yere vıda atıyoruz daha saglam oluyor dedı usta. delıyor dıye almadım. ayrıca malzemenin kalitesi gerçekten çok kötü. 30 TL vermezsin. anlayacağın hocam almaktan vazgeçtim. teşekkürler.
Bence konsolun oraya sabitlemeyin bu şekilde çünkü plastik parca olduğu için ve bazen dirsek temasıyla bastirilacağı icin deformasyon olabilir o yüzden koltuga sabitlenenden almaya bakin. Benden önceki sahibi bu şekilde taktirmis memnunum, hafif gıcırdama var ama sıkıntı yaratmıyor. ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi