Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Era Kaza İle İlgili Danışmak İstiyorum Arkadaşlar.

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda samiisik tarafından 10 Aralık 2008 tarihinde açılan konu

1. samiisik

samiisik Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arefe günü yaptığım kazayı biliyorsunuz. Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bu arada herkesin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.
    Arabanın tamponunda derin çizikler oluştu. Far zedelendi. Çamurluk kaporta kısmı derin çizik ve ezikler oluştu. Bu parçaların hepsini değiştirmek istiyorum tamir ettirmek yerine. Benim yerimde siz olsaydınız ne yapardınız. Arabayı satmak gibi bir derdim yok. Uzun bir süre kullanacağım. Birde parçaları değiştirdiğimizi varsayalım. Aracım siyah renk. Mesela tampon siyah olarak fabrika çıkışında takılan tampon mu geliyor. Yoksa boyasız tampon geliyor onu serviste mi boyayım takıyorlar? Teşekkür ederim.

2. Misafir

Misafir Guest

Arabayı satmayacaksan değiştirmekte fayda var, tamponlar'da boyasız gelir..

3. kayram

kayram Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    valla ben olsam aşırı bi zedelenme yoksa değiştirmezdim.anlattığınıza göre sadece farı değiştirir,diğer yerlere rütüş boyası yaptırır kullanırdım.malum illa bi gün satacaksınız ilk sorulan değişen varmı https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

4. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Tamponlar siyah astarlı biçimde geliyor.Tamponu değiştirin,farı zaten değiştirceksiniz ama bana kalırsa çamurluğu düzelttirip öle kullanın.Uzun süreler kullanıcağım diyorsunuz.Trafikte nezaman nolcağı belli değil.Ufacık bişey için orj.bozmayın derim ben.

5. AR147

AR147 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Arkadaşıma katılıyorum boya ile kapanacak gibi ise kesinlikle parça değiştirmeyin kesinlikle değişilen parçalar sırıtıyor.

6. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    tampon ve farı mutlaka değiştiririm,fakat kaporta aksamını çekiçletip boyatırım.tamponun değişmesi hiç bişey ifade etmez önemli olan kaporta kısmıyla oynamamak....

far 70 ytl tampon 50 ytl boya ve işçilikleri tahminen 100 ytl,ayrıca kaporta düzeltip boyamasınada 100 ytl dersek 320 ytl civarında bir hasarınız var.eğer kaskonuz varsa kaskodan yaptırın.ama sakın kaporta aksamını değiştirtmeyin!....

Bu Sayfayı Paylaş