arkadaslar internette arastiriken eralar icin on ve arka icin kayaba amartisor gordum .daha once duyduguma gore cok kaliteli ve sounsuz ve butun sorunlari ortadan kaldiran bir amartisormus. siz ne dusunuyorsunuz taktirmalimiyim? deneyen varmi ?
KYB japon ürünüdür.. Era için bulabiliyorsanız Alınır.. Monroe Dünyanın hiç biyerinde Türkiye gibi abartılmıyor Olsada sachs , billstein falan alsanız
Hyundai Accent Era Amortisör | OtoSuperMarket.com bu sitede gordum kyb marka amartisor zamaniniz varsa bi zahmet bakarmisiniz cok tesekur ederim ilginize
Hyundai Accent Era Amortisör | OtoSuperMarket.com bu sitede gordum kyb marka amartisor zamaniniz varsa bi zahmet bakarmisiniz
Benim 94 sonataya aldım kyb arkalara memnunum bir şikayetim yok önler monroe arkalar kyb ama arkalardan daha memnunum
Ersinim KyB Japon ürünüdür diyince hemen ufaktan bir araştırma yaptım. KyB markası Toyota ve Nissan gibi markaların fabrikasyon kullandığı ürün. Piyasada baya bir takliti yada Çin üretimi varmış, Fakat Monreo amortisör için diğer marka arac kullanıcılarındanda net ortamından eksi yönde bir yorum okumadım. Zaten Japon malı üretim olmayanların fiyatıda ucuz Araştırma yaparken bu siteyede göz attım, orjinal Japon malı KYB marka amortisörlerde altta Japon malı ibaresi kocaman var ama Era yada Hyundai modelleri için olan KyB marka amortisörler için Japon malı ibaresi malesef yok. Büyük ihtimalle Çin üretimi olabilir. Aynı siteden diğer markaların KYB amortisörlerine bakabilirsinizde. Örnek ; Alfa 156 için orjinal Japon malı KYB marka amortisör. http://www.otosupermarket.com/Alfa-156-Amortisor-Gazli-Arka-SagSol-Ayni-KYB,PR-83546.html
Benim arkalar daha sert konfor gider dediğiniz heralde sert olmasından mi ? Benim arkalar çabuk cöküyordu ben o yüzden memnunum dedim
arkadaslar cok tesekkur ederim ilginize suan arastiriyorum olumlu yorumlar veya deneyimler gorursem insallah taktiricam
arkadaslar zaten ben isim geregi senenin 6 ayi çindeyim evet burda kyb markaya bakdım ucuz ama cın malı benım sıtede gordugumun fıyatları hıc cın malına benzemıyor