arkadaşlar aşağıdaki foto da gördüğünüz kaput koruma plastiğİ Türkiye de satılıyor mu? bilmeyenler için ne işe yaradığını hemen söyliyeyim. öndeki arabadan sıçrayan taş v.s gibi parçaların hasar oluşturmasını engellemekte'dir. ayrıca bence araca agresif bir görüntü katmakta. Düzenleyen : kentaur
ben döşemeciye yaptırdım 25 tl ye geçen sene..uzun yolda takıyorum.. bu duble yollar hala taş attırıyor.. kaputu aaçtığınızda far ın yanına denk gelen yerde yuvarlak delikler var içerde.. maskeyi oralara plastik dübellerle sabitliyorum.. Düzenleyen : mdx78
https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif Bizimde uzun yola giden servis araclarımızda branda vardı kaputun ustunde. Taş atmasına karsı. O kaputun önune takılan ruzgarlık sizi tastan korumaz. Tasın kapurtada nereye gelecegi belli değil, kaldı ki o branda bile bazı taslardan koruyamıyor kaputu.
türkiyede satılıyor kermand dış ticaret ve elif tuning te war şuan sadece ama TR' de satılanların farların yarısına kadar yapmışlar oysa ki yurt dışında satılanlar resimde de görüldüğü gibi farlarla aynı hiza da fiyatları da 125-170TL arasında değişiyor 100 TL inse alacam hemen )