5 model arasında kaldım sizce hangisi ? 1. 2. Kyowa kr-556 3. 4. Bu desene benzer bir model jant var temsili olarak bunu yayınladım.. 5. <div align="center">
cms dışındakiler gelinlik kız gibiler arabaya taktın işi bitti rot-balansı unut markadan şaşma cms - km - mam yada daha modifiyeci jantlar arıyosan keskinin jantlarına bak derim. Düzenleyen : emreomur
Ben olsam en alttaki miglia marka olanı seçerdim eğer 15 inç takacaksanız....jantı en büyük bu model gösterir..jant kolları inceldikçe 15 ve 14 inçlerde daha ufak duruyor ve eranın tombul hatlarına yakışmıyor....tabiki zevk sizin... Düzenleyen : tuscaan
Arkadaşım istediğimde buydu, cevabın için teşekkürler.. 15 jant olup büyük gözükmesini istiyorum.. Favorimde en sondaki jant'tı..
su 5 janttan... kesinlikle hic düşünmeden 2. sini alırım https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif
madem bunlardan bırını alıcaksın şekil olarak en güzel 2.sihttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif
benim görüşüm şu ...jantı rafında yada katalogda beğenebilirsiniz ancak araç üstünde nasıl görüleceği dahada önemli 2.jant eğer 16" ve üzeri ölçüler olursa kendini gösterir çünkü hatları ince...bu jant yine tasarım olarak alçak ve ince tasarımlı araçlara gider diye düşünüyorum..mesela bmw 3 coupe.nissan 200 sx gibi...ama eralar tombul hatlı arkadaşlar 15 jantın büyük görünmesi için çerçevesiz ve kalın kollu jantlar öneririm.. Düzenleyen : tuscaan
ben 2. ve 3. arasında bir tercih yapardım hangisini alırdın dersen2. Kyowa kr-556 yı alırdım. yinde tercih senin... şimdiden hayırlı olsun...
son jantı görüntüleyemedim çokta merak ettim pc de sorun var galiba bazılarını gösteriyo bazılarını göstermiyo
Gördüğüm tüm Eralarda taksicilerde dahil Mam kullanıyor.. Neden herkezin yaptığı gibi bende yapayım ? Bence biraz araştırma yapmak lazım.Piyasada Mam'dan daha iyi jantlarda vardır mutlaka.. Herkez gibi olmak yerine farklı olmak tercihim..
aman kardes 1 ve 5 i alma hic güzel durmaz.. 4. deki biraz daha ince ise güzel gider. olmadı 3 ü al bak dalgana kardes