Arkadaşlar aracıma Jameson js 955 double din montajını yaptım direksiyon kumandası ve farlar açılınca yanan tuşlar ve ekran aydınlatması azalıyor.Fotoğraf çekip sonra ekleyeceğim.İnternette bu cihazla ilgili çok az bilgi var düşünenler için paylaşmak istedim.Almak isteyenler montaj konusunda yardımcı olurum taktırdığım yerdeki yanlış hoparlör bağlantıları sayesinde düzeltmek için kendim teybi söküp düzelttim.Yeterince bilgi sahibi oldum.
Hayırlı olsun.Farları açınca ekran ışığı benim araçta ki cyclone multimediada da kısılıyordu.Sonradan , far açıkken dvd ekranına geldim boş ekrana tıklayınca ekran ayarları menüsü geliyor.Ordan da parlaklığı max. seviyeye getirdiğimde sorun ortadan kalkmıştı.Sizde aynısını deneyebilirsiniz.
Fiyati gayet uygunmus... 6 aydir kullaniyorsunuz.. urunden memnun musunuz.... artilari eksileri nelerdir.... geri gorus kameradi fiyata dahil mi? Urunu nereden aldiniz ?
Genel olarak memnunum işimi görüyor geri görüş kamerasını ebay dan alıp kendim taktım 12 Dolardı sanırım Ekran çözünürlüğü iyi ,açılışı hızlı ,geri görüş kamerası geri vitese takınca hemen açılıyor,dokunmatiği iyi, ses çıkışı orjinal teybinden çok daha iyi,tv şehir içinde gayet iyi çekiyor ,radyoda iyi ,bluetoothla telefon görüşmesi çok iyi ,dreksiyon kumandası çalışıyor. Eksileri bilgisayar mantığıyla çalıştığı için bazen reset atabiliyor,film izlemek için uygun formatı bulmak dönüştürmek zor uğraşmak gerekiyor bu özelliğini pek kullanmıyorum. N11 den yazın almıştım 430 tl 100 lira indirim kuponuyla 330 a almıştım 50 tlde gerizekalı tesisatçıya vermiştim boş yere daha sonra teybi söküp hoparlör bağlantılarını düzelttim 20 de kamera 400 lira ama 500 diyelim Aklıma gelenler bunlar başka merak ettiğiniz birşey varsa yazın
hayırlı olsun güzelmiş.ben zamanında navitech nx211 f modelini 700 tlye aldım çok ucuzladı artık.normal teyip fiyatlarına neredeyse.
bende aynı ürünü almayı düşünüyordum... Ancak for x-97n yi tavsiye ettiler... Şu aralar işlerin yoğunluğundan kafam karışık muhtemelen 1-1.5 ay sonra ilgileneceğim bu işlerle... Bazı ekranlar hava aydınlıkken pek görünmüyor... Bu ürün nasıl acaba?
Merhaba you tube dan videonuzu izledim çok teşekkürler paylaşımınız için. kasa falan kullandınız mı acaba yoksa tam oturdumu cihaz .birde direksiyon kumandasına uyumlumu acaba
Rica ederim ne demek.Orjinal teybi çıkarıp üzerindeki vidalanan metal kısmı bu teybe takıyorsunuz sonra vidalıyorsunuz.Kutunun içinden çerçeve de çıkıyor teybin yanlarında ve altında biraz boşluk kalıyor çerçeveyi hafif inceleterek yapıştırmıştım.Tv iyi çekiyor radyo için aynı şeyi söyleyemem özellikle şehir dışında orijinal teybi daha iyi çekiyordu aracımı sattım.Direksiyon kumandasıda oluyor ama teypçi takamamıştı sonradan ben taktım uyuyor yani.
Slm ressamyuva hocam direksiyon kumandasini kullanabilmek icin ayri bir aparat felan bagladinizmi yoksa normal baglantisi yapildiginda direk calisiyormu kumanda GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi