1,5 Era Arkadaşlar intercoolerin alt kısmından çıkan hortuma ihtiyacım var.Forumda arama yaptım peşinen söyleyeyim.Benim boru özelliğini yitirmiş.Haliyle yenisini almam gerekli yakın zamanda değiştiren fiyat bilgisi olan var mı?
Turbo ilgili borular özel olduğu için fiyatlarida yüksektir. Orjinal almani tavsiye ederim, yan sanayi olanlar çok çabuk patlayabiliyor. Imkan varsa alüminyum boru takılıyor ve ömürlük olmasi yani sıra performansada etki ediyor, bilginize Yazı İşleri Müdürlüğünden
Hyundai Yedek Parça | Orjinal ve Uygun Fiyatlarla https://www.hyundaiclubtr.com/32923-forum-uyelerine-ozel-indirim.html#post592427
GRAFTT evet orjinal almak için uğraşacağım.Muadil bir yerde patlar dağın başında uğraşmak istemem.Alüminyum boru olayı daha mı maliyetli.Sanırım siz yaptırdınız.Avrupa yakasındayım öyle uygun yapan yer varsa bilgi verirseniz sevinirim. Msc teşekkürler.Fiyat ve stok durumu için mesaj attım başlığa.
Alüminyum boru çok daha ucuz maliyetli ve dayanıklıdır. Ben yaptirmadim ama aklimda böyle bir proje var basınçla şişen boruyu aluminyum ile degistirip basinci kayıpsız biçimde elde etmiş oluyorsunuz. Bu arada kelepceleri gözden geçirmenizi yada degistirmenizi öneririm zamanla özelliği yitirip kaçırma yapabiliyorlar. Yazı İşleri Müdürlüğünden
Aslında basınç kaybı demeyelimde lag demek daha doğru. Sonuçta hortumda aynı basınç oluşuyor ancak şişme tamamlanana kadar bu basınç emme manifoltuna yansımıyor, boru daha mantıklı haliyle, daha hızlı gaz tepkisi alınır bu şekilde
GRAFTT hocam kelepçelerle alakası yok.Sana şöyle izah edeyim.Hortum özelliğini öyle yitirmiş ki elimle sıkabiliyorum.Araç içinde biri gaz verdiğinde büzülme bariz gözlenebiliyor. Projende kobay olarak benim aracı kullanabilirsin.:RpS_rolleyes:
Sorun çözüldü arkadaşlar.Bir önceki tamirci intercooler hortumunu ters takmış.Usta değiştirdi yönünü sorun çözüldü.Egr girişi kurumları temizlendi araba nefes aldı