Evet dostlar sanırım bu rekor cuma günü itibari ile bana ait olacak diye düşünüyorum Toplam km Polonyadan Türkiye'ye Antalya'ya , Yunanistan üzeri 3198 km. Toplam gün 3 gün ( Can taşıyoruz uyumak hakkımız ) Sizlerin gittiği en fazla km nedir ? Sent from my HTC Desire 820 using Tapatalk
Ah ahh bende yapmak istiyorum ama işte çıksam izinde yanımıza bi araba daha iki araba gitsek karadeniz turuna süper olur ama
ben kastamonu ineboluya gitmiştim full yüklü klima açık maşallah araba 1 kere bile fan açmamıştı ama uzun yolda era adamı yoruyor heleki u.a. yolculuklarda Allah sabır versin
aracın fanı belki açılıyordur, içerden farketmek normalde çok zor değil mi? zaten açılması da kötü değil.
5 yılda elbet fark ederdim açsaydı sadece 1 kere açtı oda yazın 40-45 derece torosu full yüklü ve klima açık bir şekilde tırmanırken fan açması kötü bir şey değil ama açmaya gereksinim dıuymaması iyi bir şey kuzenimde civic var şehir içi 2-3 km de bir fan açıyor bence bu iyi bir şey değil
1 haftada 4500 km yapmistik isparta-karadeniz-dogu-guneydogu-akdeniz-isparta LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tek seferde derseniz 1200 km 10. Saat gibi birseydi LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dostlar Türkiye gezimiz bitti ve polonyaya döndük toplam km 7700 ve 6 depo dizel yaktık ( depo 45 lt ) araç 1 kere olsun tık demedi. Maşallah var motor ve araba su gibi gitti geldi. Türkiye'de opet eco dizel kullandım ve araç çok sevdi. Çok sessiz çalıştı ve normalden 20-30. Km gibi bir fark daha fazla gitti. Sent from my HTC Desire 820 using Tapatalk
Gaziantep balikesir yaptim gidiş 1200 km filan banamisin demedi birde şirnaga gitmistik gecen yaz atesleme bobini bozuldu kardesimin askerlik yaptigi yer dagin tepesinde surekli dik yokus cikiliyor arabadakileri indirdim o sekilde. Bagirta bagirta ciktim tepeyi arzilali halde gaziantepe geri getirdi çekiş dusuk halde gayet guzel bir motoru var Iphone cİhazimdan Tapatalk ile gönderildi