ustalar iyi günler erama mercek far yapmak istiyorum fakat sitede epey dolaştım hala bi sonuca varamadım mercek olcak etrafındaki halka içeriden kontrol ile renk değiştirecek. ve bunların hepsi fara monte edilecek bunların hepsi nasıl yapacağım? ürünleri nerden tedarik edeceğim. bilgisi olan var mı acama
renkli angel eyes halka biraz apaçhi işi olur ama yine de zevkler ve renkler tartışılmaz.. benim nacizhane görüşüm beyaz angel eyes halkadan yana.. bu işini görür mü 40mm 163mm yüksek kaliteli renkli değişen angel eyes satış-Otomatik Aydınlatma Sistemi-ürün Kimliği:1794060540-turkish.alibaba.com
angel halka işine hiç girme derim birinden biri bozulur uğraştığınla kalırsın farı geri açman gerekir. ledlere zaten hiç güvenilmiyor ledden uzak dur derim. ayrıca bilgin olsun sonradan takılan mercek xenonlar muayneden geçmiyor benim aracımdada var muayne zamanı söküp orjinal farları takıp muayneye öyle gidiyorum.
Hacı eyvallah tabiki fikirleriniz değerlendiriliyor. Sadece beyaz angel da olur tabikide ben dedim elim deymişken renkli deniyeyim. Verdiğin adresteki evet İşimi görür fakat oradan nasıl alacağım? Minimum sipariş 20 adet yazıyor
abi teşekkür ederim bilgiler için. Muayenede sıkıntı yok daha 2 yılım var. Bozulması işine gelincede abi maksat uğraşmak zaten sende biliyorsun ki bunun zevki burda