Arkadaşlar merhaba nisan ayında kaza yapmıştım ve cuma günü aracımı teslim aldım.Aracın üstünde ki jantlar orijinal olmadığı için jantların düzeltme ücretini kasko ödemedi ve ne kadar rot balans yapılsada ayar tutmamış yamuk olduğu için. Lastiklerimde eski olduğu için düzeltmeye para vermeyek yerine 4 jant 4 lastik almak istiyorum.Şuan 185/65/14 kullanıyorum almak istediğim ölçüler 195/55/r15 Jant olarak kesinlikle replika istemiyorum vossen beğendim fakat vossen türkiye ile görüştüğümde en düşük 19inç jantları olduğunu piyasada bulunan 15-16 vb. jantların replika olduğunu söylediler. Araştırıpta kaliteli olduğu söylendiği ve beğendiğim jant modeli Kormetal KM 825 Özellikleri: Ölçü: 6,5x15 Bijon aralığı 4x100 Ofset 34 Bu jantlar bizim araçlar için uyumlu mu her hangi bir sürtme vb. yapar mı veya oturmam vb. gibi şeyler?Kormetal hakkında bir bilginiz var mı denildiği gibi kaliteli bir marka mıdır?
15 inç 5.5 -6J 40-45 ofset arası 4x100 195 55 15 Herşeyden önemlisi jant hafif olmalıdır , yoksa performans düşer