Arkadaşlar Kullandığım arabayla ilgili tesadüfi bir kaç güzel bilgi sahibi oldum. Bilenleriniz olabilir veya herkes biliyo ben bilmiyorum da olabilirim 1- Geçenlerde biyere gittim aracı stop ettirdim anahtarı çıkardım kapıyı açtım baktım cam açık düğmeye bastım kalkmadı. neyse başka bi gün yine aynısı oldu stop ettim anahtarı çıkardım baktım cam açık düğmeye bastım cam kalktı. Meğer kapıyı açmadan stop edip anahtarı çıkarsanız bile cam kalkıyomuş 2- Aracı stop ettirip araçtan indik herhangi bi kapısı veyaa kapıları açıken kilitleme düğmesine bastık kapılar kilitlenmez haliyle. kapı açık çünkü. Kapıları veya kapıyı kapatınca kapı otomatik kilitleniyor.
kontak anahtarını cıkardıktan sonra 30sn süreniz var camları hareket ettirmek için (kapı açılmamak sartı ile). kumanda dan aracı kilitlediğinizde herhangi bir kapı veya kaput acık ise kapalı olan kapıları kilitler fakat sinyal lambalarını yakmaz acık olan kapı/kaputu kapattıgınızda onuda kilitler ve sinyal lambalarını yakar..
era nın güzel bir özelliği de; kapılar kumadadan kapalı iken, cebinizde yanlışlıkla basılıp merkezi kilit açıldığında, 30 saniye içinde kapıları açmazsanız kendiliğinden merkezi kilit devreye giriyor. ben şeyi merak ediyorum; anahtarı üzerinde bırakıp dışarı çıkarsak, kapılar kendiliğinden kapanırmı?
her hangi bir kapıyı açtıgınızda kapanmıyor sadece kumandaya basıp arabanın hiçbir kapısını açmassanız 30 sn sonra kendi kitliyor
benimkinde kilitleniyor eralar ve admire'lerde sistem farklılığı varmı benimki 1,6 admire Düzenleyen : olcay pas