Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Era,getz intercooler

'Motor & Yakıt & Emisyon Sistemleri Sorunları Ve Çö' forumunda yiit tarafından 24 Nisan 2014 tarihinde açılan konu

1. yiit

yiit Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Yaşadığınız Şehir:
    27-GAZİANTEP
    Herkese merhaba vgt motorlarda kullanilan intercooler larin arac uzerindeki konumunu gosteren resme ihtiyacim var onun icin tamponu sokmek istemiyorum :)

ayrica kac litre cooler var bizim araclarda bilgi verebilecek olan var mi

2. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Sol sis farının hemen arkasındadır Getz'te. Tampon sökülmeden sökmenin diğer yöntemi aracı ya kaldırmak yada altına girmektir.

Amac nedir peki sökmek yada litresini öğrenmenin ?

3. yiit

yiit Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Yaşadığınız Şehir:
    27-GAZİANTEP
    Downpipe yaptirmak istiyorum yapmisken intercooler a mudahele edip hava alisini da rahatlatayim diyorum o yuzden litre olarak %30 - %40 arasi bir litre artisi hedefliyorum

orjinal cooler kucuk ve dik sekilde konumlandirilmis durumda onu yatay sekilde radyatorun onune alabilirim yada farkli fikri olan arkadaslardan yorum bekliyorum

4. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Şimdi durum daha açıklayıcı oldu işte.

İnter büyütmek ve daha geniş boşaltma sağlayacak biçimde downpipe düşünüyorsan bence turboyuda büyütmekte yarar vardır, yoksa tek başına interi büyütmek size geçikmeler yaşatır.

Kolay gelsin.

5. yiit

yiit Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Yaşadığınız Şehir:
    27-GAZİANTEP
    İntercooleri cok fazla buyutmek problem yasatir zaten bu yuzden orjinal cooler litresini merak ediyorum ona gore almam gerekecek bu sekilde bulamassam gidip servise bakarim mecburen :) Turboyu buyutmek istemiyorum o zaman aracin yol tutus ve frenlerini de guclendirmem gerek yuksek hizlarda stock getz bile zor duruyor tabi bu sekilde butcede artiyor

Su anki halinden "tekerde" 10 hp daha hizli olsa sanirim yeter bana bir sure tork u dengeledikten sonra belki yazilim yaptiririm

Bu Sayfayı Paylaş