Merhaba arkadaşlar yeni uye oldum.sizlerden bir konuda yardimci olmanizi istiyorum bende accent era var 1.5 dizel marş yapiyorum arac bazen gec calisiyor bazende hic calismiyor motor kaputtunu acip filtrenin ustundeki basligi pompaliyorum sonra calisiyor filtreyide yeni taktim siz bu konuda yardimci olurmusunuz..?
Bahsettiğiniz şekilde oluyorsa mazot otomatiği geri kaçırıyordur. Mazot gelene kadar da çalışmıyordur. Forumda başka konular da var. Biraz arama yaparsanız iyi olur.
Bu sitede yeniyim neyi nasil yapacagimi tam bilmiyorum peki bu geri birakma olayini nasil cozebilirim..?
Hoş geldiniz. sorun kesinlikle mazot otomatiğinden kaynaklannıyor diyemem ama genelde bu çıkar. Parça değişimi gerekebilir. Elinizden geliyorsa alın değiştirin derim ama biraz daha araştırıp öyle işe girişin. Başka cevap yazan çıkacaktır. Bekleyin derim.
Tesekur ederim bugun ustaya gosterdim oda geri biraktigini soyledi ama nasil duzeltilir demedi parcanin yenisi takilmali diye kestirip atti bunun tamiri varmdir illaki bunun cevabini verecek birileri cikar..