arkadaşlar accent era 1.4 tem modelini almayı düşünüyorum şu anki anahtar teslim fiyatı 21.600 tl.fakat 2009 kasım ayında paramın vadesi doluyor KASIM ayında sizce fiyatlarda fazla bir değişim olurmu cevaplarsanız sevinirim teşekkürler.
ben de beklemedeyim. mart ayınnı bekliyorum. mart ayında sürpriz indirmler olur gibime geliyor. malum kriz büyümeye başladı. Senin yerinde olsam beklerim. artarsa artsın. yeni modeller ve kasalar çıkar sanırım onlardan alrısın hem..
Evet doğru söylüyorsun beklemek zor ama yapacak birşey yok.Ama okadar cabuk fiyatlar değişiyorki hemen hemen her ay desem doğru olur ihşallah fazla artmaz.
valla ne olacağı belli olmaz ama 2008in ikinci yarısından piyasanın dahada daralacağını söylüyorlar,şahsen beklemezdim.
ben 3-4 ay takip ettim almadan. aldığımdan bu yana da nedense hala sizler gibi takip ediyorum ben defiyatları ancak şunu söyleyeyim eğer araç almayı düşünüyorsanız ve aciliyet noktasındaysanız çok fazla kasmayın gidin alın. iner mi çıkar mı şu mu bumu deyip durmak çokta faydalı değil. üç iniyor beş çıkıyor kampanyaydı hediyeydi aynı hesaba geliyor neticede. bindiğimiz kardır yani sonuçta. alacaksanız alın gitsin.
aynen aldıktan sonra şansa kalmış ne olacağı...hiç beklemenin anlamı yok.1 martta hundaılere zam gelecekmiş....
ya ben zaten beklemek istemiyorum ama keyfimdende beklemiyorum kasım ayından önce almam imkansız param vadede,bu yüzden bekliyorum.
hocam sabaha çıkmaya senedimiz mi var.Siz ta kasımı düşünüyosunuz 9 ay gibi bir süre .Zamanı gelince düşünün bence
USTA BU YILBAŞI KAMPANYALARI BİTTİ 2009LARI ELDEN ÇIKARMAK İÇİN DÜŞÜRDÜLER BÜYÜK ZAM GELECEK 2010 GELECEĞİ İÇİN