Merhaba arkadaşlar. aracımın üzerinde değişikliklere son hızla devam ediyorum arkadaslar işler güçler yüzünmden fazla sık ugrasamıyorum aracımla far karartma + xenonlarımı bu hafta içi taktım far karartmayı kendim yaptım yan sanayi farlar alıp onlara uyguladım orjinal farlarım duruyor resimleri <a href="css_styles/default_style.css" target="_blank"> </A> Düzenleyen : omeryilmaz
güzel olmuş,güle güle kullanın..keske mercek de taksaymışsınız daha güzel olurdu.. Düzenleyen : Halil ŞAHİN
Çok Güzel Olmuş Yanlız Birşey Sorucam Farı Kararatmada Kullandığınız Boya Hakkında Biraz Bilgi Verirmisinizz?
Yapım aşamasını anlatabilirmisin ? Hangi boyayı kullandın, kaplamaya birşey uyguladınmı boya tutması için, silikon seçimin neydi vs..
mustafa sen yapmak istersen ben sana msnden hepsini anlatayım https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif ısı fazla görmeyeceğinden herhangi bir siyah boya işinizi görecektir mat veya parlak.. boyanacak yüzey zımparalanmazsa ilerde mutlaka boya kalkar. silikon seçimini kaliteli silikonlardan yana kullanın sistayı öneririm..
farları açmak içinse arkadaş ısı tabancası kullanmış sanırım resimlerden gördüm fön makinası ile far camının kenarlarını ısıtarak içindeki macunun yumuşatarak kolayvca acabilirsiniz..yapmak isteyenlere kolay gelsin..
Aynen öyle hocam arları fön makinası ile açtım. zımpara yapıldı ve tabancayla boya atıldı mat siyahi sellozik boya ve tiner.
saolun hocam. ben eraya mercek yakıstıramıyorum fazla. ileride kafama yatarsa bir stili yine yaparım.