Slm arkadaşlar forumda baya bi eskiyim ama şifremi unuttum mlsf yeni üyelik açtım.Benim eta bin far ı içeriden kararmış bende netten far camı ayırma videoları izledim camı ayırıp içini temizlemeye çalisacam ama farı arabadan nasıl sökecegim far motoru vs nelere dikkat etmem lazım değerli fikirlerinizi lütfen esirgemeyin saygılar...
180 derecede ısınmış fırınlı ocağa atın 3-4 dakka bekletin fazla olmasın...bir de ısıyı engelleyecek eldiven bulundurun...ayırırken of of çok sıcak demek istemezsen
Kaputu açıp arkadan Farın fişini çekip çıkarıyorsun,sağda solda iki tane vida söküyorsun..yok sadece lamba ise hafif bastır sola çevir UZ-AY'dan Gönderildi...✨
Dostum motor sökmedim görmedimde far motoru ama bir zamanlar benim yaptığım gibi içine su doldururken daha temiz olsun diye deterjan koyma sıvı sabun falan içindeki kromajı söküp atıyor UZ-AY'dan Gönderildi...✨
Slm lar farı soktum içine deterjan vs sıcak su doldurdum sonra içine mikrofiber bez attim ve calkalamaya basladim ama biraz bezle falan çok ugraşinca parlak yüzeylerde köşe kisimlarinda kavlamalar oldu ampul sokmeyide bilmiyordum ampul patladi far motorunda sanirim bozuldu ama far tertemiz oldu dıştan da zımpara vs işlemleri yaptım gayet güzel oldu teşekürler saygılar.
Eline sağlık iyi yapmışsın okumamışsın sanırım benim yazdığımı yada ben yazarken sen deterjanlıyordun farı
Slm lar far motoru bozulmazsa süper olacaktı belki de önceden bozuktu ama çok ıslandı muhtemelen ben bozdum inceledik ama nasıl sokulduğunu çözemedim saygılar.