selam arkadaşlar arabanın farlarına siyah folyo yaptırdım artı cob tarzı gündüz farı gündüz farı oldukça etkili ve dikkat çekici ışık oldukça kuvvetli çok memnun kaldım folyo biraz koyu olmuş far ışıklarını zayıf düşürdü sökmeyi düşünüyorum önce yorumlarınızı alıym dedim....
Abi o far ne olmuş öyle ben en açığından transparan cektim yinede ışık siddetini çok azalttı söktum bu tamamen keser isigi hem görünüş acisindanda biraz tuhaf olmuş koyu siyah GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
hayırlı olsun ancak o folyoları hiç vakit kaybetmeden hemen sökün çok tuhaf durmuş böceklerin gözü gibi bakıyor insana ilaveten taktırdığınız gündüz ledinden bende almıştım ama takmak nasip olmadan aracım satıldı ve yanlış hatırlamıyorsam sislerin altındaki boşluğa cuk diye oturuyor daha orjinal bir görünüm veriyor oraya almanızı tavsiye ederim bende çok uğraşmıştım vakti zamanında bu işlerle
Kişisel görüşüm farlara folyo cektirdiginiz parayi keşke sadaka verseydiniz daha hayırlı olurdu gündüz ledi daha iyi bir yere monte edilebilir fakat bu ledler araçlara takılacak şekilde tasarlanmış ürünler değil sadece uygun bir kılıfa konulmuş o ledlerle çok sellektör yersiniz
Kardeş Bence O filmi farlara değilde Camlarına çektirsen çok daha güzel olur. Mazallah Antepte havalar epey bi sıcaktır
folyo yerine far içi karartma yapsan daha iyi olurmuş.. sana tavsiyem folyoları tamamen sökk.. far içi karartma ve amerikan park yapabilirsin.. sinyal kısmına turuncu folyo, sislere de sarı folyo kaplayabilirsin.. gündüz farlarını da sis farının altına yerleştirsen daha şık durur
Folyoyu tereddüt etmeden söktüm.gündüz farları sis altına tam olarak uymadığı için oraya bağladım uygun bir aparat ayarlamaya çalışıyorum zira onun yeri sislerin altı bende yerinden çok memnun değilim ayrıca gündüz farı normal farları yakınca kendi otomatik sönüyor sellektör söz konusu olmaktan çıkıyor....