Merhaba arkadaşlar iyi forumlar, 2011 erama h4 lere beyaz led taktım ama şöyle bir sorunla karşılaştım ki far kapakları kapanmıyor eğer kapatmazsak ne olur kapatmamız gerekiyorsa ne yapmayalıyız. Ledler fanlı olduğu için kapak küçük kalıyor
benim sonatada da ayni durum vardı orta kısımları kesip başka bir kapakla uzatma yaptım biraz . kapak açık kalırsa far zamanla tozlanır ASUS_Z012D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Her yagmurda ve araci yikadiginizda far bugulanir ve zamanla sararmaya baslar sonrada kararma yapar. Tozlar cama icten yapisir aydinlatma performansi düşer. Kesinlikle kapatmanizi oneririm
Gerekirse ledi sökün kapağı kapatın yoksa sıkıntı olur veya kapak kapanacak şekilde satılan ledlerden alın Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynen reis kapakları ortadan delip başka bi kapağı üstüne slikonlayacam bu haftasonu fotoğrafını atarım buraya
Usta delmek icin søyle bisey kullanki tam düzgün orjinal gibi olsun kapaklar. Tam düzgünce yuvarlak deliyo kekicle bicakla felan girisme matkabin ucuna takiliyo bunlar
Farların hiç hava almamasımı lazım arkadaşlar? Orjinal kapakları bozmamaya karar verdim başka bi kapak yapıcam. Ama farların hava alması gerekiyor mu onu bilmem lazım
Evet orjinal kapakları harcama , aliexp... de daha derin , elastik ve farına uyacak lastik kapaklardan satılıyor ararsan bulursunuz.
Hocam bizim arabalara (era) uygun bulamadım. Bizim de bir tane far kapağı kayıp, eğer varsa orda hemen alıyım bende. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://www.aliexpress.com/wholesal...180803110131&SearchText=accent+far+toz+kapağı bunlar da lastik toz kapakları https://www.aliexpress.com/wholesal...0180803110056&SearchText=verna+far+toz+kapağı
ates123 bende aracıma led taktım tabi biraz uğrsatırdı tabi ama sorunsuz bir şekilde kapağını kapatabiliyorum sana tavsiyem farlarını sökeceksin daha rahat çalışabılmen için sökmeden önde far ayarından en aşşağıya al düğme yardımıyla bak gör o zaman eğer vaktım olursa gunduz resim atabılırım
Reis farları söktük zaten öbür türlü takamayız benim ledler fanlı baya uzunlar kapak o yüzden kapanmıyo