merhaba hyundai sever arkadaşlar ve abiler.benim eraya xenon montajı yaptım ve odaklanmadan dolayı memnun kalmadım holjen ampule dönmek istiyorum fakat haliyle kapakları delmiş oldum elinde kırılmış eskimiş iş görmez durumda era farı olan varsa bana mesaj atarsa sevinirim benim için önemli olan arka kapakları sağlam olması.şimdiden teşekkürler
deldiğiniz kapağın üstüne yuvarlak bir plastik parça kesim deliği kapatabilirsiniz. bir kapak için far almaya değmez bence. ayrıca xenon dan performans almak istiyorsanız uygun mercekle beraber kullanmalısınız.
Evet xenon ları mercekle kullanırsanız bildiğim kadarıyla hem verimli olur hem de karşıdaki aracın gözünü almaz. Sent from my iPhone using Tapatalk
mürsel bey orjinal olsun istiyorum.sanırım servisten kazalı eralardan çıkan farların kapaklarını alabilirim.bedel istemezler diye umuyorum.mercekle kullanmak elbette performanslı olur ama uğraşmak istemiyorum.en iyisi holajen ampule dönmek teşekkürler
Kardeş cikmacilarda çok var bende aldim orijinalini taktim delikli kapaklar duruyor 2 tanesine 10 TL vermiştim