Öncelikle Selamün Aleyküm arkadaşlar bugün aracıma far filmi çektirdim ama çok koyu olmuş bilemedim sizelere sunmak istedim sizce kalsın mı söktüreyim mi?
Görünüş olarak güzel ama zaten normalde farları pek aydınlatmazken ( H4 Tipi olduğundan ) bu kadar koyu filmlerle aydınlatmasa sorun yaşatır kanaatimce.
Amacınız solmasini engellemekse aracınıza cila attığınız zaman Farlara da uygulayarak bu sorundan kurtulabilirsiniz. Amaç far karartma ise farı açıp canaklar hariç boyamak en güzeli
Farlara film uygulaması sizin ailenizin ve karşı taraftakilerin hayatını tehlikeye sokacağı için bence sökün...
Farların dışındaki koruyucu katman yada vernik her ney ise en büyük düşmanları başında güneş ve ardından köpüklü yıkamada kullanılan deterjanın içine katılan jant+motor temizleyicinin dojazıdır. 3 sene kullandığım Getzimde aldığımda farları pusluydu sonra kendim bunları güzelce temizledim ve 3 yıl boyunca arabamı kendim oto şampuanı ile yıkadığım için eski gibi asla olmadı. Şeffaf film uygun seçim olabilir koruma amaçlı.
anladım hocam tşk ederim sağolun söktürdüm zaten şimdiki hali bu sizce nasıl olmuş aynalarımı boyattım