Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

era far değişimi

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda emrekara tarafından 7 Ocak 2009 tarihinde açılan konu

1. emrekara

emrekara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaslar,
    geçen gün aracımın sağ ön kısa farı patlamıştı, gece karanlığında farı değiştirmeye çalıştım.Arkadaki teli çıkartıp yerine yeni ampulu taktım ancak telin geriye nereye takılacağını bir türlü bulamadım. Bu tel için bir dil mi var?, onu kırmış da olabilirim.
    Cevaplarınız için teşekkürler
    Düzenleyen : emrekara

2. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Getz modellerindede ayı şekilde teli patadıktan sonra dil yada tırnak bir yer var oraya takılıyor. Ampulu taktıktan sonra iyice kontrol etmişsinizdir umarım yoksa farın iç kısmı buhar yapabilir.

3. emrekara

emrekara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Tırnak farın üstünde dolayısı ile plastikdir değil mi? Muhtemelen dil kırıldı, zorlamadım oysa.. sabah bir türlü telin takılacağı yeri bulamadım. Teli bir yere takamadan ampulun arkadaki koruma kapağını kapattım, dolayısı ile far tam oturmadı, bir miktar yukarıya bakıyor ama hiç yoktan iyidir diyerek yola devam ettim. Şu basit olay için servise gitmeyi hiç istemiyorum ama sanırım zorunda kalacağım..

4. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Getz aracımda bu tırnak yanlış hatırlamıyorsam bugün gördüm epeycene metalden bir tırnaktı... Servise gitmesenizde bir elektrikçiye göstermenizde fayda var.

5. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    çok kolay aslında biraz incele

6. emrekara

emrekara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben de kolay olacağını düşünmüştüm, bugun diğer fara bakmaya çalıştım onda nasıl diye, farın arkasındaki koruyucu kapağı çıkarırken şimdi de kapağı tutan tırnağın basılacak yeri kırıldı.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif far değiştireceğim derken arabayı yavaş yavaş kırıcam anlaşılan.. Diğer farı bir şekilde açtım ve diğer farda, çok bariz bir yerde telin takılacağı tırnağın olduğunu gördüm.. Bozuk tarafda yok! Plastik mi çürüktür, ben de mi bir problem var bilmiyorum. Far kapağının arkasına bir şekilde bir destek koyup kullanmayı düşünüyorum ama bakalım.

Düzenleyen : emrekara

Bu Sayfayı Paylaş