Slm arkadaşlar 2009 model 1,4 eps li era m var bozuk yollarda tıkır tıkır ese geliyordu ve aracın garantisi bitmişti mayıs ayında hyundaı merkezle konuştum ve saolsunlar iyi niyet garantisi altında eps yi tamirine onay verdiler bunun üzerine ANKARA ATA HYUNDAYI ye gittim oradaki arkadaşlar la konuştugumda merkezle görüştüklerini tamir yoluna gidilecegini olmazsa degiştireceklerini söylediler merkez böyle dedi dediler neyse söktüler yagladılar tecrübeye çıktık ses kesilmişti bunun üzerine ustaya dedimki bak abi arabayı sana seni ALLAHA(cc) bırakıyom ben bunu tamir ettiremem serviste bu imkanı vermiş olmadıysa degiştirelim dedim ustada bana oldugunu hatta eskisinden iyi oldugunu söyledi zaten eps de sonsuz garanti var bişey olursa getir gibisinden laflar etti ve servisten ayrıldım ben arabaya az binen bir kişiyim mayıs ayında yaptırdım ve üzerinden 5 ay geçti ve toplamda 2000 km yol yaptım bu 2000 kim nin 1500 ü uzun yol marmarise gittim geldim ve sorun tekrar başladı yine ufaktan ufaktan ses gelmeye başladı acaba şimdi benim ne yapmam lazım ben bu ses varken kimseyi kandirıp satamamda acaba bu işlemin bi garantisi varmı servis bana verdigi garantiyi tekrarlarmı degerli fkirlerinize ihtiyacım var lütfen yorumlarınızı esirgemeyin saygılar...
Slm lar bu sabah servisi aradım ögle sonu gidecem inşaallah ama o ses yeni başladıgı icin derdimi anlatmam uzun surecek ilk götürdügümde eps böyle arıza vermez demişlerdi söküp yaglayınca düzelmişti bakalım ne olacak saygılar...
Slm arkadaşlar servisteki arkadaşlar tecrübeye çıktılar ve sesi duydular merkeze garanti durumunu sorup ona göre işlem yapacaklar inşaallah hayırlı bir cevap gelir beklemedeyiz saygılar...
Slm arkadaşlar bu gün hyundayı ata servisinde iyi niyet garantisi adı altında 563501E501FFF KODLU EPS ÜNİTESİ VE 56300R0S KODLU DİREKSİYON MİLİ(MDPS) adlı parçaları degiştirdiler ve hiç bir ücret ödemedim inşaallah tekrar bozulmaz buimkandan ve verilen hizmetten son derece memnunum teşekürler hyundayı saygılar...