Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Era Elektriksel Sorun

'Elektrik & Elektronik Sistemler Sorun Ve Çözümleri' forumunda ColoneL tarafından 27 Ocak 2016 tarihinde açılan konu

1. ColoneL

ColoneL Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    25
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Selamün aleyküm arkadaşlar. Şöyle bir sıkıntı var arabada. Ocak başında yağan karda arabanın teybinde kayıtlı kanallar kaybolup, usb şarkı sıralaması karışması gibi sıkıntılar yanında,bir-iki sefer kontak ilk kademedeki uyarı ışıkları yanmamış tekrar kontak tazeleyince düzelmiş, bir sefer de parklar ve dörtlüler yanarken kendi kendine kapanma durumu olmuş, ancak kar sonrası problem kendiliğinden düzelmişti .

Dün sürekli kar altında yaklaşık 150 km yol yaptım ve işyerine döndüm. Akşam iş çıkışı arabanın anahtarını ilk kademeye çevirdiğim zaman arabanın bütün elektrik sistemi gitti. Kaputu açıp kutup başlarında gevşememi oldu diye biraz kabloları yokladığımda sistem geri geldi. Ancak işin garibi kablolarda bir gevşeklik yoktu.

Sorun sebebi olarak, bir yerden kırılma çatlama olup su falan mı giriyor bir taraflara diyorum, ama işin garibi yağmurlu havada bir sıkıntı olmuyor. Soğukla alakalı bir durum mu var diyorum, bundan da emin değilim. Cumartesi elektrikçiye götüreceğim, ancak bu tip bir sorun yaşayan veya bilgisi olan varsa merak ediyorum neden olabilir diye.

-Araç 2009 dizel era-

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  3. ColoneL

ColoneL Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    25
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Serdar hocam sağolasın. Bakalım serviste sorun o mu çıkacak.

4. cansut u

cansut u Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    can sutcu
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    hocam ana röle nerede

Bu Sayfayı Paylaş