Arkadaşlar 5 gündür yaptıramadım biyere gidemedim. 5 Gün önce yeğenim park ettiği yerde el frenini sanırım biraz sert çekince yarıdan sonra küt etti tam olarak kalktı kol ve şuan bomboş. 2 Telmi var bunda sağ sol diye satıldığını gördüm. Ustalar yada başına gelenler bilir. Telmi koptu yoksa bi demir vs bişi yerindenmi attı?
Tel de kopmuş olabilir yerinden de çıkabilir. Bir ustaya göstermedikçe kimse bunu bilemez. Bence zaman kaybetmeden kendi aracınız ve diğer araç veya yayaların güvenliği için yetkili serviste ya da oto sanayi sitesinde yaptırın. Çok masraf çıkaracağını da zannetmem.
Bende de Era varken bi keresinde sert çekmiştim el frenini taaak diye attı. Sonra bi kaç çekişten sonra kendiliğinden düzeldi. Hatta forumda konusuda vardı yanliş hatırlamıyosam. Ben yinede servise gösterdim bişey yok dediler. Bence en kısa sürede aracı gösterin. Bu işler aksatmaya gelmez bence...
geçmiş olsun fazla miktarda ücreti yok sadece işçilik ve belki on tl gibi bi parça ihitiyacı olur güvenilir bir özel servis veya yetkili servisde yaptırabilirsiniz...
Arkadaşlar dün iş çıkışı açık yer bulamayınca bugün az daha erken çıkıp daha önce mazdamın arka balatalarındepşltşrdiğşm yere gittim. El freninin üstündeki bardaklık kısmının arkasındaki vidayı söküp narla kısmı kaldırıp baktı usta ve birleşim noktasındaki somun çıkmış. Sanırım son noktaya gelince öyle atıyo. Somunu takıp tam bi ayar çektşve eskisinden iyi oldu. İlçilik ücreti 20tl aldı. Sağolsun uğraştı usta.