böyle bir konu açtım . belki bazılarına sacma gelebilir ama konu hakkında bılgısı olan varsa paylasabılır mı ? .. depo ısıgı daha yenı yanmısken ne zaman depoyu fullesem 46 litre 47 litre gibi fulleme oluyor. sonucta ısık yandıgında ortalama 6-7 lıtre kalması gerekıyor depoda. ve ayrıca depo kapasıtesı 45 lıtre yazıyor. benım kafama takılan 5 - 6 lıtre kadar hava mı var ? gecen kıs gerede de 300 km gıtmıstım. 90 lira ya fullenmıstı. sonra sasırdım dabıkı 300 km sonra alpettı galıba 61 lıraya doldurmustum. burada aklıma takılan admlar pompayla buyuk olasılıkla baya oynamıslar. benım kafamda boyle soru ısaretlerı var . yardımcı olabılecek olan var mı ?
boş depo pompa atana kadar 45 litre alıyor olabilir, kapağa kadar 5-6 litre daha alıyor olabilir, ayrıca pompada hile olması da muhtemel, ayrıca eranın ışık yandığında en az 8 litre yakıt kalıyor tahminim, bunu forumda çok konuştuk, ışık yandıktan sonra çok uzun mesafe gidebiliyor
7 8 lıtre ıcınde kalıor zaten ısık yandıgında. ustan pompa bozulmasın dıe soylemıstır . simdi ben net bi cvp alamadım . sadece bn mi böyle bir sorunla karsılastım . kımse buna dıkkat etmıor galiba benım gbi.
valla ben ışık yandıktan 10 km. sonra doldurdum bir kaç kere 42 - 43 lt den fazla yakıt almadı kapaga kadar...
geçen yaz ışık yandı kalan km 70-80 arası gösteriyordu daha sonra kalan 50 km nin altına düşünce ---- çizgiler de çıktı biraz da öyle gittim fullediğimde 43.8 lt aldı bence farklı istasyonlardan bi daha dene sanırım pompayla oynuyorlar Düzenleyen : tanko78
nerden aldığını söyle de oraya uğramayalım benim başıma daha galmedi ama 45 lt den 10 gram fazla yazsın o pompa itiraz aederim
alır kardeşim arabanı stop ettirecek derecede yakıtını bitirip kullan (tabiki tavsiyem değildir) sonrada pompacıya söyle boğaz dahil olmak üzere kapağa kadar doldur de bakalım kaç litre alıyor. bu şekilde 48-49 lt civarında doldurduklarını söyliyecek çok arkadaş çıkar