Selamın aleyküm era dizel arıza vermiyor ama saçmalıyor bazen çok güzel gaz yiyor bazen salaklaşıyor enjektör turbo akış metre basınç sensörü şamandıra bakıldı yenilendi yazılım 3 kere yapıldı sorunu bulamadık başına gelen var mı
Egr aktif manuel olarak da iptal ettik önceden yazılım vardı sildirdim orijinale çevirdim 3 kere başka yerlerde orijinal yazılımını yazdırdım bir sonuca ulaşamadım bu işten anlayana denk gelemedim kısıtlanmamış yazılımını araştırdım Konya’da bulamadım beyinciyle görüşeceğim bugün ne yapmasını söyleyim ilginiz ve yardımınız için teşekkür ederim
elinizde yazılım dosyası varsa gönderin kontrol ederim, benim arşivimde orjinali olabilir. araç limp moda giriyor mu ona baktırmanız gerekiyor. araç gaz yemediği durumda dip gaz rail basınç verisi nedir? rail tahliye valfiniz sağlıklı çalışmıyor olabilir.
Sökülmedi motor içinden beyinin soketlerini söküp ordan yükleme yaptı dün canlı verilerini izledim gaza basınca map 88 den 86 düşüyor sonra 91 oluyor ilk gaz verince yapıyor 140 km giderden ayağımı gazdan çekince silkeliyor gaza basıncada silkeliyor ama arza kodu hiç vermiyor 2 güne bir bağlıyorum
evet, kısıtlanmış olan yazılım. tam detaylarına bakamıyorum, benim kütüphanemde yok ama orjinal görünüyor. motor üzerindeki mekanik ve elektronik her şeyden eminseniz tesisatı yada beyini kontrol ettirmelisiniz. emanet çıkma beyinle deneme de yapılabilir.