Arkadaşlar aracım 107000 km de debriyaj pedalı biraz sert trafikte bazen rahatsız ediyor ayağımı yoruyor kavramada sorun yok kalkışta titreme yok kaçırma yok vites geçişlerinde sorun yok bazen geri vitese geçmiyor pedala tekrar basınca geçiyor .Pedal sert diye balata değiştirmeme gerek varmı değiştirsem yumuşarmı.Aracımı devirli (3000-4000 devir arasında)kullandığımda vites değişiminde pedala bastığımda motor titreşimini ayağımla hafif hissediyorum bu normalmi balatanın bittiğini yada bitmekte olduğunun belirtisimidir .Serviste orjinal 600-700 civarı dışarıda valeo marka 300-350 liraya değiştirebilirim diye tahmin ediyorum. Sizce ne yapmalıyım benimle aynı sorunu yaşayan varmı.Era dizellerin debriyaj balatası değişimi ortalama kaç km'dir.Değiştirenler kaç km'de değiştirdiler ve değişim sonrasında araçlarındaki değişiklikleri yazarlarsa sevinirim
Baskı Balata Çok Farklı Bişey. 10,000 Kmdede Biter 1000 Kmdede 200,000 Dede. Ortalama Bir Kmsi Yok Maalesef.
Ortalama bir km'si olmasada normal sürüş şartlarında balata değiştirenler kaç km'de değiştirmişler serviste sorduğumda 120000-140000 arası denildi
Ersin beye katılıyorum. 5.000 km bile baskı balata bitireni gördüm. Garantiye girmiyor kullanımla alakalı... Balatanın bitmesini anlamak için vitesi tak 1'e gaza kökle ve birden ayağını debriyajdan çek araç patinaj çekiyorsa baskı balata sağlamdır. Baskı balatanın bitip bitmediğini test etmek için çok yöntem vardır benim yöntemim bu. Dışarıda iyi bir ustayı yetkili servise tercih ederim arabanın garantisi yoksa...
O testleri biliyorum testleri yaptığımda sorun yok debriyaj pedalı sert diye değiştirmek mantıklımı sizce yoksa bu şekilde idare etmelimiyim
Benim baskı balata yeni bende geri vitese atarken debriyaja basınca geçmiyor ikinci kez basınca geçiyor arabamın derdi ne zaman biter acaba merak etmekteyim
Debriyaj sert diye baskı balatayı değiştirmek gereksiz. tabii bu sizi zorlamıyorsa. debriyajı sertleştiren ise bildiğim kadarı ile sol ayagı devamlı debriyaj üzerinde tutmak.
Arkadaşlar aracım 113000 oldu debriyaj balatam iyice azaldı galiba daha aşağıda kavrıyor ve 1-2 ve 3 teki vites geçişleri biraz sertleşti. Serviste indirimli olarak 830 lira tutuyor baskı-balata , bilya ,çatal ve şanzıman yağı. Dışarıda yaptırsam valeo marka debriyaj seti 230 lira çatal 20 lira şanzıman yağıda 50 lira diyelim toplam 300 lira parça fiyatı işçilikte 150-200 olur diye tafmin ediyorumtopla 500 liraya halledilir. Debriyaj balatası değiştirenler tavsiyelerinizi bekliyorum sizce ne yapmalıyım? Orjinal balata yerine valeo kullanmanın sıkıntısı olurmu? Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar dışarıda yaptırabileceğim yer tavsiye edermisiniz?
Orjinal valeo bulursanız değiştirin ama gereksiz baskı başlata bittikce yumusar normalde bugün bende 110000 bakımına verdim debriyaja basınca gicirti geliyordu yagladilar hem yumuşadi hemde ses kesild
yani daha erken mi diyorsunuz bazen 2 den 1'e zor , 1'den 2 ye alırken sert geçiyor debriyaj pedalıda sert trafikte bazen rahatsız ediyor
Farkindaysaniz erken demedim gereksiz bunuda su acıdan söyledim vites geçişlerinde sorun yoksa ama genelde 1 den 2 ye geçişler genelde cokta rahat olmaz düşük hız vitesi olduğu içindir
Arkadaşlar debriyaj pedalım bayağı sertleşmişti kavramada sıkıntı yoktu ,değişdirteyimmi diye düşünüyordum ve en sonunda karar verdim bugün özel hyundai serviste değişdirttim.Kore üretimi phc valeo set ,çatal, şanzıman yağı 2 tanede bosch silecek işçilikle birlikte 500 tl ödedim orjinal olsaydı 900-1000 lirayı bulurdu .Debriyaj pedalım çok yumuşadı kavramada çok rahatlaştı sanki araç dahada ataklaştı ,önce pedal çok sertti ve ortaya yakın birden kavrıyordu ayağımı çok yoruyordu şimdi tüy gibi hafifledi ve daha rahat kavrar oldu.Bu arada aracım 113000 km de ilk baskı balata değişimi rahatsız olanlar hiç düşünmesinler değiştirsinler.Çok zahmetli yorucu bir işmiş 3.5 saatte bitti.Yardımcı olan arkadaşlara tekrar teşekkürler
Aynı durum kardeşimin 110'luk Getzindede vardı, debryaj çok sertti, ama arabanın çekişinde hiç sıkıntı yoktu, biraz pedala fazla gaz verin 2. viteste araba patinaja kalıyordu. Yetkili serviste kampanyadan 685 liraya değiştirdik. Yeni debriyaj çok yumuşak ve tüy gibidir biraz kullandıktan sonra normal haline gelir. Genelde balatada sertleşme olduğu için debriyaj sert oluyor. Valeo'nun orjinali bulduysanız ne mutlu size. Güle güle kullanın...
Orjinalmi bilmiyorum ama kore üretimi sağlam bir malzemeye benziyor şimdilik gayet güzel oldu bakalım kullandıkça ne olur göreceğiz trafikte dur kalk dur kalk sürekli bas çek ayağımı yoruyordu Allah'a şükür artık rahat olacak
Bizde Hyundai Stil özel servise gittik orjinal Valeo bulabilirseniz çok iyi olur demişlerdi. Zaten üzerindeki orjinal balatada valeo + Hyundai logolu Bazen debriyaj pedalına bastığınızdada gacur gucur ses gelebiliyor dediğiniz olayda.
Evet ses geliyordu zaten ,ama çataldan geliyordu basıp çektiğinde oluyordu şimdi yok.Bu arada devirli kullandığımda 3000 devir üstünde gazdan ayağımı birden çekip birden bastığımda motorda hafif ileri geri doğru sarsıntı ve devir düşmeye başlarken 3000 devirin üzerinde (sesin tarifini yapmakta güç) eşek anırırmış gibi ses geliyordu hala geliyor ama biraz azalmış gibi (bu konuyu daha önce serviste sorduğumda tork konvertörüyle ilgili olup normal olduğu söylenmişti ) ön arka motor kulaklarına baktırdım bende kontrol ettim kulakların içindeki lastikler sağa sola kıvırdığımda hafif çatlaklar gördüm gösterdim baktılar normal dediler aynı araçtan bir tanede yanımda vardı onun kine baktım onun motor kulaklarıda aynıydı.
Güçlü ve dizel motor olduğu için motor kulaklarındaki lastikler ortalam 100 bin km'de dikkat edilmesi gereken noktalar, kulak lastikleri içinde yağ mevcuttur,belki zamanla ve motorun ısısıyla yağ bitmişte olabilir.
Evet bende güçlü ve torku yüksek oluşuna bağlıyorum mesela benzinli era vardı motoruna bakıyorlardı gaz verip çektiklerinde motor fazla sarsılmıyordu birde dizel era vardı onda ise öne arakaya doğru sarsılıyordu.Motor kualaklarını ne kadar değiştirelim mi desemde gerek yok dediler bende boş yere para harcamayalım diye düşündüm üstelemedim