Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Era Dizel çekiş düşüşü

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda mat_67 tarafından 15 Mayıs 2014 tarihinde açılan konu

1. mat_67

mat_67 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Arkadaşlar yaklaşık 10 gün önce 2008 model 112000 km'deki dizel era aracımın yağ - yağ filtresi - mazot filtresi ve hava filtresini aynı anda değiştirttim ve ondan sonra aracımın daha önce 1700-1800 devirden sonra gaza basınca bana zevk veren ÖNE ATILMA-FIRLAMA olayını ne yazıkki bu yağ - filtre değişimlerinden sonra yaşayamıyorum... son değişimi yaptırdığım ustam önceki değişimleri de yapan ve mekanik sorunlarımı baktırdığım ustamdır. ona sorundan bahsettim, deneme sürüşüne çıktık ve bana aracın normal olduğunu, turboluların 2500 devirden sonra turbo devreye girdiğini dedi,aracı 1, 2 ve 3. viteselerde 3500 4000 devirlere çıkardı ve sorun yok dedi. Ama benim önceki sahip olduğum performansın olmadığını biliyordum. ben olayı anlatmaya çalıştım o tam anlamadı ve ben de çok fazla üstelemedim.

şimdi size göre sorun var mıdır? varsa tahminleriniz nedir? Sorun yok diyorsanız o zaman önceki performansı anormaldir demek :)
    ama ben önceki halini istiyorum :((

2. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Forumda bolca konusu mevcut cekisten dusme ile ilgili. Arama yaparsaniz sonuca ulasirsiniz.

HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bu Sayfayı Paylaş