Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

era dizel aldım arkadaşlar yardım..

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda ismailburak_20 tarafından 17 Mayıs 2012 tarihinde açılan konu

1. ismailburak_20

ismailburak_20 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    ismail burak
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    s.a. arkadaşlar 2 hafta önce 2006 era crdi team 75000 km de dizel araç aldım. soracağım sorular var bikaç forumada yazdım herkesin düşüncesini almak istiyorum kafam çok karışık lütfen bilgisi olan yazarsa ve yardımcı olursa sevinirim..
    ben siirt pervarinin bi ksbsında öğretmenim nasip olursa 1.5 ay sonra memlekete bu araçla döneceğim(tahminen 2000 km yaparım) ve bu yüzdende bakımla ilgili sorularım olacak
    araç 75 000 de ve herhangi bir bakımı yapılmamış ve anladığım kadarıyla araç 5 yılı geçtiği için 90 000 bakımına girmesi gerekiyor..
    bugün siirt hyundai servisini aradım fiyat veremeyiz gelip bakmamız lazım dediler batman hyundai servisini aradım 90 000 bakımı için 720 tl fiyat verdiler.. dediler hocam 75000 normal bakım dersen 420 lira dediler neyse daha sonra tekrar aradım neler değişecek bide tam olarak fiyatta bişi söyleyin falan dedim
    vantilatör kayışı 2 tane gergisi
    yakıt hava polen yağ filtreleri
    motor ve hidrolik fren yağı değişim falan filan 720 ama size 600 tl yapalım ve diğer araçla ilgili problemler varsada hallederiz dediler
    1.sizce bakım için bu fiyat uygun mu?
    2.batmanda sanayide 1 2 tamirciyle tanıştım amartisörleri yaptırmıştım alır almaz ama motor konusunda ne kadar iyiler ve ne kadar anlıyorlar bilmiyorum onlar hocam gitmeden gel değiştirilcek parçaları değiştiririz demişlerdi sizce servise gitmeyipte o tamircilerde yaptırsam riskemi girmiş olurum..
    son olarak siz ne tavsiye edersiniz

2. ressamyuva

ressamyuva Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    22
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    yağ değişeli kaç km olmuş değişimine daha varsa gönğl rahatlığıyla yola çıkın hiçbirşey yaptırmayın memleketinize gidin yaptırın değişim zamanı gelmişse siirt hyundai servise gider sadece yağ yağ filitresi ve hava filitresini değiştirin oda 200 lira civarı tutar kayışlarınıda 90000 km ye az kala değiştirirsiniz garanti dolmuş zaten o yüzden servisin her dediğini yapmak zorunda değilsiniz arkadaşlarda yardımcı olur bu arada bende üniversiteyi siirtte okudum meslektaşız hocam allah kolaylık versin

3. ismailburak_20

ismailburak_20 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    ismail burak
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    hocam yağ değişmemiş ve tahminimce bakım zamanı gelmiş siirt servis bakmamız lazım dedi diğeride işte değişcek parçaları söyle 600 liraya hallederiz dedi uzun yola çıkmıcak olsam zaten servise gitmeyi düşünmemde işte hem bi serviste kayıt oluşsun hemde gönlüm rahat olsun diom işte ustanın tam usta olduğunuda bilmemem sıkıntı bilmiyorum hayırlısı artık

Bu Sayfayı Paylaş