Merhaba aracım 2010 model 1.4 era team modeli aracım da şöyle bir sıkıntı var direksiyon şarkı atlatma ve Mode tuşları arızalı bazen basıyor bazen basmıyor yada karışık basıyor netten bu düğmeleri satın almak istiyorum ama düğmeleri nasıl sökeceğimi bulamadım bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz teşekkürler.
düğmeleri söküp tamir edebilirsiniz. düğmeleri sökmek için direksiyon airbagi sökülüyor. youtube'da direksiyon sökme videosu mevcut. airbag sökünce düğmeler de vidayla yerinde sökülüyor. arıza düğmelerde değil de direksiyon sargısında olabilir. öyleyse sargı değişmeli.
Direksiyon sargısında bir sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü tuş bazen basıyor bazen basmıyor mesela önceki müziğe geçme tuşuna basınca Mode tuşuna basmışım gibi kaynak değiştiriyor bazende normal çalışıyor bazen çalışmıyor Bi söküp bakmakta fayda var bakalım yanıtınız için teşekkürler
bendeki sorun da aynı.kesin direksiyon sargısı .cunku benimki kornaya basinca duzeliyor.dugmelerden degil yani.ilk actigimda dugmeler islev yapmiyor.kornaya basinca duzeliyor.
Bilgileriniz Teşekkür ederim iyi bir elektrikçi gitmekte fayda var bulunduğum bölgede bunu yapabilecek bir usta yok çünkü
Direksiyon arkasında sağ ve solda cıvataları var deliklerden içeri yoklayın, sökünce orta kapak çıkıp tuşların vidalarına erişiyıorsunuz. Airbag sökmeye gerek yok diye aklımda kalmış.