Herkese hayırlı forumlar. Aracımda single din orijinal teyp var. Biraz modifiye yaparak aux bağlantısı yapmıştım yaklaşık 5 senedir bu şekilde kullanıyordum. Aux bağlantısını cd ses çıkışına yaptığım için sessiz mp3 yazdırdığım cd ile teybi kandırarak cd modunda kullanıyordum ama artık cd okumuyor. Artık yeni bir teyp almaya karar verdim ama gittiğim 3 dükkanda direksiyon kumandasının kullanılmaz olacağını söyledi. Birisi multimedyalı bir sistem almam gerektiğini onunda 4bin tlden fazla tutacağını söyledi. Androidler de olmazmış. Youtubeta biraz araştırınca yapan bir kaç kişi gördüm. Muhtemelen ben de kendim yapacağım. Orijinal görünütüsnü çok bozmak istemiyorum ama pek fazla seçenekte kalmadı. Yeşil ışıklı bulmak zor çıkma olanlara güvenmek daha zor. Uzun lafın kısası direksiyon kumandısıyla uyumlu teyp montajı yapan yaptıran kullananlar varsa tecrübelerini paylaşabilirse yol göstermiş olur. Şimdiden teşekkürler.
Nokia N8 al . Radyo kullanarak çal özelliği ile olayı çözmüş olursun. Stereo ses veriyor. RDS desteği var (Şarkı ismini yazabilir) Daha ne istersin ? Teyp falan uğraşma
@MAERKEK bu Nokia N8 aynı zamanda telefon mu yoksa bu iş için mi yapılmış ? Tapatalk kullanarak iPhone X aracılığıyla gönderildi
Olmaz. Teyp anteni gayet iyi . Arka koltukta bile çekiyor. Teyp altına koyarsanız radyo yayın frekansını bile egale eder
Abi Nokia'nın Nokia olduğu Symbian'ın can çekiştiği o güzelim 2010 'lu yıllarda ürettiği bir telefon. Telefon devresine fm transmitter koymayı akıl etmişler. Hatta N8 ile sınırlı kalmayıp 808 Pureview , 701 gibi modellerine de koymuşlar.
Aux girişi varsa Bluetooth modülünü oraya bağlasanız daha basit ve işlevli olabilirdi. Teyp konusuna gelince çoğu bağlamayı bilmediği için yok diyorlar diye düşünüyorum. YouTube da direksiyon kumandasını bağlamak için videolar var gayet basit bir iş. Tek tek isim veremem ama %90 çoğu teyp artık destekliyor. Üzerinde direksiyon resmî olanlara bakabilirsiniz veya menüden de anlayabilirsiniz.