Öncelikle herkese hayırlı forumlar 2010 accent era 1.4 benzinli aracıma direksiyon kılıfı alıp dikmiştim sadece iki fotoğraf var elimde ama daha sonrasında başka fotolarda ekleyeceğim inşallah beğenirsiniz yararlı olur.
Harika olmuş kardeşim aldığın kılıfı kullandığın ipi vs bana özelden atarsan çok memnun olurum. Sent from my iPhone using Tapatalk
maşallah bitmiş halini de en kısa zamanda paylaşmanızı bekliyorum gerçekten çok güzel duruyor elinize sağlık...
güzel olmuş eline sağlık, bizde arkadaşın yumurta kasa hyundaiye yapmıştık bunda önemli nokta iğneyi dikişlerden geçirmek deliklerden değil
dikişi dikmesi çok kolay ilk defa yaptım araba şuu an bende değil kardeşim kullanıyor en kısa zamanda bitmiş halini ekleyeceğim oscar diye bir marka ama hepsi buradanın sattıkları da iş görür gibi ben 25Tlye biraz daha kaliteli ürün aldım diktim çokda güzel oldu youtubede videolar var sadece düğüm atarken sıkıntı oluyor. http://urun.gittigidiyor.com/otomob...oCrBrw_wcB&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0 linki bu ürünün inşallah hepiniz yararlanmışsınızdır teşekkürler
Çok güzel olmuş dikişleri çok güzel görünüyor bu ürünü nereden temin edilebilir Oscar hangi modeli? Sent from my iPhone using Tapatalk
Benim yeni aldığım araçta direksiyon yıpranmamış ama tek elle çeviremiyorum zira kayıyor kavrayamıyor, Bende deri kaplasam acaba çözüm olurmu yoksa başka çözüm ne olabilir ?
Talha bey eğer yaptırırsanız lütfen banada yaprtırdığınız yerin adresini verirmisiniz ? Bende Konya'ya yolum düşende yaptırıyım. Ama ben Direksiyon ve Vitesin sayılarının olduğu kısmıda kaplattırıyım. Sayılar kaybolur dimi ? Olsun ben zaten ezberim ama baya soyulmalar olmuş, Gri-Kırmızı düşünürüm ben kaplatmayı ?
Ben de bu uygulamayı yapacam elimde ürün mevcut sadece ipini kırmızı alıp içeride bi kırmızı ile kombinasyon yapcam uyum güzel olur diye düşünüyorum.
temiz işçilik güzel iki arabaya bundan yaptım şu an kullandığım i20 jump aracıma aliexpreste satılan bunların bi üstü yan kısımlarıda saran deriden almayı planlıyorum bakalım 21$ falan fiyatı 40$ civarıda var kalite olarak artısı varmı bilmiyorum ama içinde ekstradan direksiyonun kıyı ve köşelerine deriyi sıkıştırmak için aparatları falan var