Merhaba arkadaşlar bir arkadaşım erasına şu şekilde bir difüzör yaptırmış sizce ben yapsam nasıl olur yakışır mı yakışmaz mı düşüncelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum??? Bu arkadaşımın arabası Buda benim aracımın komple resimleri
Güzel ama bence su arkadaki krom kısmı sökmen ve janti değiştirmen lazım ayrıca kuru kuru difuzor olmaz bence HTC One cihazımdan gönderildi
Hocam difuzor olur guzel duruyor ama bende o krom yerle jantlar olmamis diye dusunuyorum krom sokulmeli jant olarakta karpuz jant tavsiye ederim birde camlarin ortasi cok sırıtiyor oralarada siyah folyo cekilmeli onun disinda yanlis gormediysem farlar puslanmis gibi onlari temizlettirebilirsiniz. SM-N910H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam onu aldıgımda yaptırmıştım hemde baya para vermiştim sökmeyede kıyamıyorum jant konusuna gelirseniz jant lastik sıfır almıştım çok uygun bir rakama yaz sonu satacağım için pek jant almak istemiyorum kapı direklerini düşündüm ama bakalım ilerliyen zamanlarda inş. sormayın farlarda film vardı söktüm altı berabat far temizliğine gidecek en kısa zamanda difüzörü bu halde yapsam sırıtır mıki acaba ?
Sanmam siritacagini yaptircaginiz yerde yapistirmadan once bakin tamponun altina koyup siritacak gibi olursa taktirmazsiniz zaten Note 4 Cihazımdan Tapatalk ile Gönderildi.
Güzel gözüküyor, çift veya tek egzoz olması değerlendirilebilir araçtaki parlak bölümler azaltılırsa bu difüzör daha çok kendini belli eder diye düşünüyorum ürüne ait fiyat-montaj bilgisi de paylaşabilirseniz seviniriz....
Güzel sade bir jant alabilir bagajın ordaki kromu çıkartabilir öyle yapabilirsin güzel durur one de ek alırsın mermi gibi olur HTC One cihazımdan gönderildi
difizör + spoiler ayrı bi hava katıyor benim erada yüksek spoiler var difizör yok bi bulabilirsem hemen ayarlıcam aramaktayım sahibindende buldum 1 tane ama emin değilim
hocam ürüne ait bilgi sitesinde mevcut zaten montajıda çok basit ama şuan jant alacak gücüm yok en azıdan 1 milyar gibi rakam lazım güzel bir jant için bilmiyorum ne yapacagımı şuan çok kararsızım http://www.sahibinden.com/ilan/yede...nt-era-difuzor-fibersanankara-216287106/detay