Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

era crdi 2007 model acil yardım. gaza yüklenince yığılma yapıyor

'Accent Forum - Club' forumunda trkuzey tarafından 15 Temmuz 2014 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. trkuzey

trkuzey Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    herkse merhabalar.. aracım 2007 model team. 230 binde bakımlı güzel bir araç.
    1 ay önce arabada arıza check lambası yandı..gaz yememe hantallık serilikden düşüş hissettim servise götürdüm egr temizliği emme manifoldu temizliği yapıldı ve birde hava akış sensörü değişti. araba düzeldi ama 1 hafta sonra
    arasıra herzaman değil gaza yüklendiğimde eski seriliği yok yığılma yapıyor sonra düzeliyor her 20 dur kalda gaza bastığımda en fazla 2 kere böle yığılma yapıyor sonra düzeliyor fişek gibi oluyor.. şu an servisdekilerde kafayı yemiş durumda hergün gidiyorum onlarda bulamıyorlar sorunu .. son olarak turbo bozuk dediler maliyeti 2300 lira ..turboyu değştirmeden önce sizlere bu konuyu açmak istedim belki bir bilgi belki başından böle bir sorun geçen arkadaş vardır.. herkese şimdiden tşkler..

2. cenker_baba

cenker_baba Guest

hoş geldiniz forum kuralları gereği başlık hatalı düzeltmenizde fayda var.

3. flipper

flipper Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Nacizane tavsiye, benzinli araçlarda başımıza gelmişti eksoz gaz emisyonunu kontrol ettirin zengin karışımsa da olabilir.

4. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.