Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

era check lambası yandı?

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda odee tarafından 28 Eylül 2008 tarihinde açılan konu

1. odee

odee Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhaba arkadaşlar,

çanakkale-antalya yolculuğunda izmirden sonra aydına 50 km kala otobanda check lambası yandı..hiç bir sorun yokken yanınca hemen sağa çektim otobanda..yol yarıdmı aradım iyi ilgilendiler ve aydın servise yönlendirdiler ..araç daha 4500 de..sonra servis oksijen sensörlerinden dedi ..pis yakıttandır dediler..neyse sorun giderildi yola çıktım 10 km sonra birdaha yandı bu sefer yol üstünde denizli servise girdim orda çok daha iyi ilgilendiler bizim eralarda 2 oksijen sensörü varmış biri motor önünde diğeri arkada.aracı kaldırdılar arkadakine baktılar bilgisayar hep oksijen sensör hatası veriyor baktılar yakıtdan olabilir izlemek gerekiyor aracı dediler beyinsel problemde olabilir dediler..söküp sıkıştırdılar sonra yola devam sonra yeni yaıt aldım depoyu fulledim antalyaya kadar ir daha yanmadı umarımda yanmaz..bu sorunla karşılan oldumu sizce problem nedir?
    bu arada 1 depoyla 640 km yol yaptım ..

2. Misafir

Misafir Guest

Kesinlikle kötü yakıttan dostum. Aynısı bir arkadaşımın VW aracında oldu. Servis bilgisayara bağladı sonra sebebini kötü yakıta bağladı. Arkadaşa benzin katkısı verdiler. Bir daha yanmadı...

3. odee

odee Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evet umarım öyledir

4. yigido

yigido Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benimde bi kaç gündür sabahları aracım çalışmıyo yada çalışsa bile kesik kesik çalışıo ve hemen check lambası yanıo stop edip tekrar çalıştırınca düzelio gakiba otomotaik jikle devreye girmio çünkü bi keresindede gazı pompalayarak çalıştırdım ayrıca aracın 1.4 eramı 640 km gittin bi depoyla?

Bu Sayfayı Paylaş