iyi geceler arkadaşlar... Bugün bir balıkçı teknesi aldım... Linkten tekneyi görebilirsiniz: http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...romorklu-ruhsatli-temiz-kayik-107919628/detay Sorunum şu Bizim eralar için çeki demirini temin edebileceğim bir yer var mı? tabi ki ekonomik bir şey olmalı... Birde çeki demirini ruhsata işletmek fln gerekiyormuş.. bu konuda nasıl bir sıra izlemek gerek...
Takip ettiğim başka bir forumda bir abimiz uzun yıllardır minibüsüyle karavan çekiyormuş şehiriçi şehirdışı daha bir allahın kulu dur demedi ruhsatıma işli değil diyor... Ama benim gibi kel talihiniz varsa olur... Yıllarca ehliyetsiz gezindim bir allahın kulu dur demedi ehliyeti aldığım günün akşamında ceza yedim Hadi ben ufak bir cezayla yırttım... Ama çeki demirinde arabayı bağlamaya kadar yolu var...
Bakalım bende çeki demirini temin ettikten sonra ilk etapta işletmeyi düşünmüyorum... Altı üstü bir demir kime ne zararı varsa 1000 tl istiyorlar
Önce demirin montajı yapılır sonra makina mühendisine proje çizdirilir daha sonra araç vizeye girer uygunluğu belgelenir son olarak trafikten ruhsata işletilir uzun bir süreç.Ben yaklaşık 7yıl önce yaptırmıştım.KOlay gelsin.