abilerim eram için cam filmiyle far karatma işlemini bu hafta yapacağım elinizde resim var mı yada nasıl olur fikirlerini bilmek istiyorum resimlerini koyarım önümüzdeki haftaya bunun dısında modifiye olarak ön kapılarda kenwood kfc-p707 kullanıyorum araba sade stop filmi plaka-yazı iptali jant gibi ufak tefek uygulamalar var far karatma nasıl durur acaba araba gri..?
far karartma olayını ben sevmiyorum zevk meselesi ama tek başına on tarafta sırıtır bence on bobrek tampon vs olarak biraz mudahale etmek gerekir bence
panjuru iptal etme gibi bi düşüncem varda onun zamanı var daha bide jdm tarzı olacak far karartma yanı park ampullarını iptal edip kafadaki sinyaller parka bağlanacak yandakiler zatenyanıyo telike olacak gibi düşünüyoruz sizinde fikirlerinize ihtaiyacım var
jdm style güzel olur ama sinyaller aynı zamanda yanıp sonerse iyi olur aynadan biri sana baktığında sinyal verdiğini anlamalı
hocam şu an işyerindeyim ama eve gidince linkleri atarım.. İstanbul'da bir arkadaş var far karartma, angel, mercek, led uygulamarı yapıyor.. farı açtırmışken karartmanın yanında en azından angel olmalı diye düşünüyorum yoksa siyah bi far çok güzel durmuyor kanaatindeyim..
az önce sanayiden geldim de duyu falan aldım çiftli duyu ile ampul biri sürekli yanacak biride sinyaldehttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif
hocam şimdi farı açtırmısken değil açmışken olacakda abimle ben yapacağım işçilik bize ait olacak yanı keza cam filmide öyle herşeyi kendimiz yapıyoruz ama sadece far karatma daha orjinal olacak bakalım bi kaç güne resim koyarım
Far karartma olayı benimde aklımda var ama... Kesinlikle panjur siyah olmadığı sürece güzel durmaz ön tarafı tamamlamaz.... Bende panjur ayarlıyamadım ve yakıştıramadım bitürlü eraya bi bulsam direk karartırım farları...
cam filmleri yaklasık 1 saat önce bitti makine yanımda olmadığı için çekemdim resimleri orta ton elgart film uyguladık araca güneşlikli falan güzel durdu yarın akaşa resimler geliyo saat geç olduğundan far karartma bı kaç gün sonraya ertelendijdm tarzı olunca da muayeneden geçmiyo ama geri çeviviriz muayeneden önce bızde usta çoq=)