Merhaba arkadaşlar Benim sorunum şöyle ; Araç sıcak veya soğuk farketmiyor marş basıyorum almıyor vurduruyorum almıyor. Benzine alıyorum gene almıyor. Ama kontağı kaptıyorum gaz düğümesine basılı tutuyorum marş basıyorum gaz düğümesinden elimi çekmeden tek seferde tak diye alıyor. Araç bilgileri. 2008 era hyundai araç lpgsi Atiker. Yardımlarınızı ve bilgilerinizi bekliyorum. Hayırlı bayramlar.
Bana sorun benzinden kaynaklı geldi benzin filtresinde bir sorun olabilir. Sent from my iPhone using Tapatalk
Aküyü söküp bir süre bekleyin. Aracı benzin e alıp deneyin hala çalışmıyor ise. Benzin pompasından başlayarak kontrol edilmeli. Sent from my iPhone using Tapatalk
Lpg düğmesine basılı tutup çalıştırma (şoklama), genelde sıralı sistem araçlarda benzin yokken kullanılan ve kullanılması pek tavsiye edilmeyen bir yoldur. O şekilde motor direkt Lpg de çalışacaktır. Araçta Yakıt sistemiyle ilgili bir sorun var gibi. Kontağı açınca benzin pompası benzini çekiyor mu?. Cızz diye sesi gelir sağ arka koltuk altından. Araç Sürekli çeyrek deponun altında benzinle LPG de kullanılıyorsa, Benzin pompası yanmış olabilir. Sigortalar da kontrol.
Bahsettiniz şekilde kullanıyorum. Mesela bu gün gün boyu çalışmadı bahsettiniz şekilde kullandım. Sonra hiç bir tamir işlemi görmeden kendiliğinden düzeldi. Benzin pompasında temassızlık olabilir mi.
aracı çalıştırma şekliniz gazla çalıştırmadır başka türlü çalıştıramazsınız gazda zaten sorun kesin benzinle alakalı birşeyde
Benzinlilerde de benzin pompası var mı bilmiyorum birde manuel pompalayarak çalıştırmayi deneseniz GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
arkadaki benzin pompasının motoru çalışmıyor benzin pompalamadığı için araç çalışmıyor gaz tuşunda direk basılı tutunca araç direk benzinsiz olarak gazda çalışıyor sonuç olarak benzin pompası arzalı
Hayır immobilizerde sorun yok. Anladığım ve yazışmalardan çıkan sorun benzin pompası bir çalışıp bir çalışmaması. Yarın açıp bakacağım temassızlık var mı diye. Geri sönüşümü buraya belirtirim. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Benzinle alakali bur durum bu ve yakit motiru yada benzi pompasi yanmis olabilir bakalim sorun ne cikacak
Sorun benzin pompasıda çıktı. 3 bar lık bir pompa aldım basıncı az geldi çalıştırmadı piyasada 5 bar pompa bulabileceğim site vb yer var mı?
Merhaba ; Sorun çözüldü. Benzin pompasını değişimini yaptırdım sorun tamamen kalktı. Bosch marka benzin pompası 75 aldım 40 tl usta parası verdim. İnternetteki pompa fiyatlark biraz daha yüksek bayilerdeki fiyatları gözden geçirin derim.