hedkese merhabaladr çok uzun süreden beri giremedim ama özlemişim: hyundai era 2008 model aracım var kendim özel bakmı a sokacam aracımı geçen sene çok makul fiyata getirtmiştim aracın parçalarını gegn aynı kişiye ulaşmaya çalışyorum istanbuldan adı murattı eğeğr bu mesajı okursa cevap verir se sevinirim acil şimdiden teşekürler,..... araca gelince yani alacaklarıma eğer 1 eksiğim varsa tamamlarsanız sevinirm şimdiden saolun.....2 adet ön balata-- 2 adet ön amortisör-- 2 adet ön z rotu-- 1 takım triger seti--1 adet altarnatör kayışı--1 adet direksiyon kayışı --- 1 adet klima kayışı --- 1 takım champion buji -- 1 adet hava filitresi --- 1 adet yağ filitresi - - 1 adet benzin filitresi --- 1 adet 4 litre 10-40w litre castrol marka yağ .............
aracım şuanda tam olarak 79129 kilometrede.....yeni daha 7000 ki,lometre yol yaptım şırnakta görevliyim ve batıya git gel yaptım......
normalde triger 90 binde değişiyor ama erken değiştirmenin zararı olmaz, kafan rahat olur bayihyundai nikli murat arkadaşımıza pm atabilirsiniz, linke bakın https://www.hyundaiclubtr.com/forum/member_profile.asp?PF=7819 ayrıca aradığınız parçalara akpardan da bakabilirsiniz http://www.akparca.com/ iki parçacıda forumumuz üyesidir, ayrım yapmamak için ikisinide verdim, karar sizin Düzenleyen : Coşkun Özcan
coşkun hocam teşekür ederim saolasın murata ulaştım saolsun çook yardımcı oldu parçalraı göndercek havale yapçem bizim burda kilerle inanılmaz dercede uçurum var fiyat farkı.......
arkadaslar aracım 7000 de 2011 model sıfır era 5 ay fılan oldu ılk bakımını nezaman yaptırmam gerek garantılı oldugu ıcın yetkılı servıse goturucem bana ılk bakımda sızce ne fıyat cıkarabılırler ortalama...
1 Yıl yada 15.000 km hangisi önce dolarsa fiyat hakkında yetkili servisleri ararsanız sizi bilgilendirirler.
aracım 7200 km de su zamanlar bıraz fazla yakmaya basladı gıbı bırde cakmak lık ve yanındakı elektrık bolumunde sorun var calısmıyor garantı kapsamında gostermekte fayda varmıdır esenlere en yakın bayı neresıdır ıstedıgımız bayıye goturebılırmıyız ???
çevrenizde 3 adet yetkili bayi ve servisi var güngören atm plaza (güngören stadyumuna yakındır)ona yakın ekol bayii ülker fabrikasının karşısındadır birde bayrampaşa 500 evler tarafında erk plaza var biraz daha uzak olanlar yenibosna da mates onın ilerisinde basın expres yolu üzerinde bayraktar var bana ekol daha yakın olduğu halde aracımı matesten aldığımdan oraya gidiyorum ... arabanda ne kadar arıza ve kusur buluyorsan hepsini göster ve tamirini iste yetkili servis dışında ellettirme sonra sizin hatanız diyerek garanti kapsamı dışına sokarlar...ancak kendileri garanti dışıdır derse fiatı da fazla söylerlerse o zaman başka yerde yaptırmayı denersin