s.a herkese hayırlı bayramlar şimdiden aracım 1.6 benzin + lpgli era 2009 model 59888kmde alttaki tabloya göre yaş olarak 72 Ay'a km olarak 60.000'e karşılık geliyor şuana kadar böyle bir tablodan haberim yoktu ve 15er bin km de bakıma soktuk aracı şimdiki bakımı hangi rakama göre yapmam uygun olur ay mı km mi ayrıca yağ olarak ne önerirsiniz şimdiden teşekkürler tapalak tupalak gönderildi
72 ay/ 90.000km hangisi önce gelirse diye biliyorum bu yüzden aracınız 72 ay üzerinden bakım görmesi gerekiyor. Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk
Merhabalar arkadaşlar. 2009 Model 1.4 benzinli/lpg 78.000'de era sahibiyim. Aracımın direksiyonundan gelen uğultu sebebiyle salı günü tamircimin yolunu tuttum. Direksiyon yağ borusu patladığını söledi. Gitmişken aracımın 90.000 km bakımınıda yaptırayım dedim. Parçalar için 400 TL ve 300 TL işçilik olmak üzere toplam 700 TL ödeme yaptım. Fiyat bana biraz yüksek geldi ama sizce nasıldır ? Araca yapılanlar aşağıdadır. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Ön disk tornası 20 TL Ön balata 50TL Motor yağı 70 TL Yağ Filtresi 10 TL Hava Filtresi 15 TL Polen Filtresi 15 TL Saf su 10 TL Balata spreyi 7.5 TL 4 Buji 15 TL V Kayışı 15 TL Power Kayışı 25 TL Klima kayışı 15 TL Triger seti 70 TL Klima gergi rulmanı 20 TL ATF direksiyon yağı 15 TL Direksiyon Boru Tamiri 40 TL Toplam 422 TL Aracın motor yağı, yağ filtresi,hava filtresi ve polen filtresi değişti. Ön diskler tornalandı, ön balatalar değişti. 4 teker fren bakımı yapıldı. Bujiler değişti. Triger set, v kayışı, klima kayışı, power kayışı, klima gergi rulmanı değişti. Direksiyon yağı koyuldu ve direksiyon boru tamiri yapıldı. 400 TL parça + 300 TL işçilik) (Era 1.4 benzin/lpg -78.426 km) 03.11.2015
İşçilik biraz yüksek geldi fakat yıllardan beri gittiğim tamircim olduğu için başka yere de götüremedim.
ben klima,power, v kayışlarını ve triger setini 250 liraya değiştirdim işçilik dahil. bu durumda işçilik biraz yüksek gibi ama iyi bir işçilik yapıldıysa üç beş fazla sorun değil.
direksiyonun nasıl söküldüğünü ve nasıl bir işçilik olduğunu bilmiyorum, ancak bu yaptırdıklarınızı parça parça yaptırsaydınız daha fazla işçilik verirdiniz. örneğin çoğu özel servis sadece yağ ve filtre değişimi işçiliği olarak 50 tl alıyor. fren işçiliği eğer disk tornası da varsa 60 tlden aşağı değil. kayışların değişim işçiliği de 80-100 tl civarı. bence sizin verdiğiniz normal. bu arada parça fiyatları çok uygunmuş gerçekten.
Cevaplarınız için çok teşekkürler. Araca binme maliyeti o kadar artti ki memlekette, her masrafı düşünür oldum.
İşçilkte fiyatlarda normal küçük işler görünsede uğraştıran işler bir fren ayarı yapmak için dahi 3 5 kez deniyorsun .
Fiyat bence çok pahalı değil hatta ucuz tek günde bir sürü bakım tamirat vs. işlemler yapıldığı için yüklü bir fiyat çıkmış ortaya sadece ondan öyle yüksekmiş gibi duruyor. Servisin fiyatlarını geçtim bu işlemleri servise yaptırsanız bile servisteki usta bile bu kadar iş yükü yüzünden isyanlara bağlar 3 saate anca bitirir. Trigerin sentesini ayarlamak sente kaçmasın diye stres yapmak, kayışların gerginliğini tek tek ayarlamak, bujileri çeyrek tur sıkmak, paslı ve kanser yapıcı fren balatası tozları vs vs. kafadan 70-80 tane somun vida söküp takması var, ben okurken strese girdim. Emek sonuçta birde bir 50000km daha bu kadar fazla masraf yapmadan rahat sıkıntısız yola devam edebilmek var.
28.11.2016 2009 1.5 crdi 5w40 castrol 5 lt= 140 (5w30 için 115 tl dedi ben ısrarla bu sefer 5w40 istedim) yağ filtresi = 15 hava filtresi = 15 mazot filtresi = 30 polen filtresi = 20 işçilik = 25 (motor hava tutularak mazotla komple yıkandı gıcır gıcır teslim edildi) toplam = 245 TL nasıl?