Merhabalar Hyundai fanları nasılsınız, iyisinizdir umarım, biraz vaktinizi alacağım. Aracım Era 2008 dizel CRDI vgt team Fotoğrafta gözüken yerin sol arka kapı bakalit dedikleri aparatı alacağım, bir kaç alış veriş sitesinde gördüm, tecrübesi olan varsa eğer ben bunu alırsam olduğu tekrar kolayca montaj edebilirmiyim, sorun çıkarır mı? Diğer sorum; Pedalların olduğu yerden su alıyor, sadece orası su alıyor, bir kaç arkadaşa sordum su tahliye filtrelerinin tıkalı olabileceğini söylediler, sizinde fikirlerinizi bekliyorum. Son sorum; Sol arka kapının fitil yerinden çıktı ve bir türlü yerine oturtamadım, buradaki yorumunuzda önemlidir. Şimdiden teşekkür ediyorum.
1. Soru geçen sene serviste 80₺di kapı içinden yıldız vidası var kolayca yapabilirsin. 3. Soru oturacak kanal belki kapanmıştır avuç içiyle sert vurun oturur yerine. En basit işlem Burdur aslında
Kapı fitilinin saç kısma giren yerindeki tırnakları kontrol et. Genişlemiş se elinle hafif sıkılaştır. İçe katlanan varsa düzeltince olur.
üst silecek ızgaralarının altı tıkalıysa genelde sağ paspas ıslanır. siz yine de orayı kontrol edin sorun yoksa kalorifer peteğini kontrol edin... araçta su eksiltme varmı hiç.
Araçta su eksiltme yok, bu hafta sonu ızgaranın orayı bakacam inş. Orayı bakmak için sileceklerimi söküyorduk önce.
Evet silecekleri Sökmen Grek. Sonra siyah ızgarayı tutan siyah plastik parçalar var 4-5 tane onların ortasına ince bir tornavida ile bastırınca içine girer sonra çıkarabilirsin.