Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Era arıza yaptı!!!

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda Misafir tarafından 28 Eylül 2008 tarihinde açılan konu

1. Misafir

Misafir Guest

Arkadaşlar bu akşam TEM de normal seyir halindeyken 1.5 dizel aracım sarsılmaya başladı sanki lastik patlamış gibi. Emniyet şeridinde durdum indim baktım lastikler sağlam. Sonra aracı hareket ettirmeye çalıştım 1. viteste yerinden kıprdamıyor. Vitesler normal geçiyor. Yol yardımından bir usta aks sıyırmış olabilir dedi. Çekici aldı götürdü. Sizce durduk yerde ne olmuş olabilir? Hiç anormal bir seste duymadım daha önce... Pazartesi bakılacak araca. Bayram planlarım alt üst oldu bu arada.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley19.gif

2. alpertekin

alpertekin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    geçmiş olsun https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley19.gif

3. Misafir

Misafir Guest

Sağol arkadaşım...

4. alp35

alp35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Geçmiş olsun.İnanki çok üzüldüm.Cana geleceğine mala gelsin.Canın sağolsun....SELAMLAR..........
    Düzenleyen : kimsinsen35

5. kayram

kayram Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    gecmiş olsun bir kaza atlatmadan arac durmuş.inş. önemli birşeyi yoktur...

6. Misafir

Misafir Guest

Sağolun arkadaşlar. Evet kazasız belasız durduk hızım 120 civarındaydı birden bire oldu. Ama ne oldu anlamadım. O ana kadar anormal bir durum yoktu. Motorda sorun yok çalışıyor. Vitese takınca gitmiyor yalnız hırıltılı bir ses çıkarıyor.Umarım Pazartesi olur... Ne olmuş olabilir çok merak ediyorum.

7. hayta38

hayta38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    İsmail HAYTA
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    çok geçmiş olsun

8. AR147

AR147 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Çok gecmiş olsun arazanın sonucunu bizimle tekrar paylaşırsanız sevinirim.

9. darkblue

darkblue Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    geçmiş olsun hakikaten bayram üstü can sıkıcı bir durum.. umarım büyük bir sorun yoktur

10. serhan

serhan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    35
    Ad Soyad:
    Anıl Serhan ALPHAN
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    büyük geçmiş olsun ama sağsağlim arabayı durdurabildiğine şükretmek lazım motor çalışıyor diyorsun ama gitmiyor ilginç ptesi arefe diye muhtemelen tam gün çalışmazlar inş çok büyük bir problem yokturda hemen yapıp aracı teslim ederler yoksa bu talihsizliğin üzerine birde bayramda arabasız kalmak çok can sıkar inş ptesi onarıp aracını teslim ederler

11. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    geçmiş oolsunhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley19.gif

önemli bişey değildir heralde

12. ezop_yil

ezop_yil Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benim lada samaram vardı buna benzer bi sorun da ben yaşadım vites geçiyo ama hiç bir hareket yok ve vites geçincede gaza bastığımda bi uğultu geliyodu sanayiye götürdüm ki aks başı sıyırdığını öğrendik eğer sizin ki de öyleyse 1 saat içinde yapıyolar umarım en kısa zamanda aracınıza kavuşursunuz büyük geçmiş olsun bu arada

13. Misafir

Misafir Guest

Çok sağolun arkadaşlar.

14. Misafir

Misafir Guest

Yol yardım bana bir ustalarını bağladı. Durumu onada anlattım o da aynı şeyi söyledi akslar sıyırdı o zaman dedi. Umarım zaman alan birşey değildir. Sorun çıkarmasın diye sıfır araç alıyoruz başımıza gelene bakın.
    Ayrıca kasko şirketini aradım araçta hasar olmadığı için bayram süresince başka bir araç vermiyorlar. Hyundai nin zaten böyle bir hizmeti yokhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif

15. ezop_yil

ezop_yil Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    çok uzun sürmez sanırım tamiri eğer tahminimizde ki gibi aks başı sıyırmasıysa merak etmeyin siz inşallah pazartesi günü aracınıza kavuşursunuz :)

16. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Çok Geçmiş olsun üstad. Üzülme hiç. Herşeyde bir hayır vardır. Sorununda %99 aks sıyırmıştır. Benimde başıma gelmişti. Karda patinaja düşmüştüm, aks sıyırmıştı. Uzun süren bie müdahale değil. Kısa sürede tamamlanır.Ptesi alırsın aracını...

17. Misafir

Misafir Guest

Geçmiş olsun, büyük bi ihtimalle arkadaşların dediği gibi yüksek ihtimalleaks sıyırmış yada bi ihtimal debriyaj balatası.

18. kanky67

kanky67 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    gecmis olsun insallah p tesi alirsin aracini

19. Misafir

Misafir Guest

Aracı genelde devirli kullanıyorum. Umarım kullanıcı hatası demezler... Birde umarım ellerinde paraça bulunur. Parça varsa onarımı 1-2 saat sürüyormuş... Yarın olacakları yazarım...

20. Misafir

Misafir Guest

Arkadaşlar arıza yapan aracım için bu sabah servise gittim. Aksların değiştiğini yalnız aks kafasının içinde bulunması gereken milin ellerinde olmadığını söylediler. Servisin parçacısı tüm servisleri arayarak parçayı sordu ama ne yazıkki hiçbir serviste yok. Bayram boyunca araçsız kalmam bir yana, programlarımda bozuldu. Hyundai müşteri danışma hattı tatilde. Ulaşabildiğim, içinde adı Hyundai geçen tüm yerleri arayıp ağzıma geleni söyledim. Hyundai nin 5 yıl garanti ve koşulsuz müşteri memnuniyeti bayramda araçsız kalmamı engelleyemedi. Bunun içi boş bir aldatmaca olduğunu bilin isterim. En kısa zamanda Hyundai markasından ve bu araçtan kurtulabilmek dileğiyle. Herkese iyi bayramlar...

Bu Sayfayı Paylaş