Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Era Amortisör Ve Klima Sorunu

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda nesa_btm tarafından 25 Şubat 2009 tarihinde açılan konu

1. nesa_btm

nesa_btm Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar 2008 model accent era 1.4 team var bende öncelikle amörtisörler hakkındaki bölümü okudum ve ilk işim servise gitmek olacak onun dışında ben bu arabanın kliması ve ısıtma sisteminden memnun değilim arabamda araç goruntu ve ses sistemi vardı havalar normalken klima ile işim olmadığından kullanmıyordum ama şimdi hava soğuk ve sürekli buğu yapıyor klimayı veya kaloriferi çalıştırıyorum 15 20 dakikada alıyor buharı kapadığım anda yeniden hooop buhar oluyor araca hırsız girdi ve sistem söküldü hırsız acaba zarar mı verdi era kullanan arkadaşlar bilir bilgilendirirseniz çok sevinirim ....

2. Misafir

Misafir Guest

Buharı aldıktan sonra yan camı hafif aralık bırakın aksi taktirde buhar yapmaya devam etmesi gayet doğal bir şey, aracınızda klima var'sa kalorifer düğmesini sıcağa alın, fan düğmesini en son kademeyeçevirin ve klimayı açın, anında alacaktır buharı.

3. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    ek olarak kaloriferi çalıştırırken dış hava sürkilasyon moduna almalısınız..

4. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    buhar çözülse bile kaloriferi 1 konumunda çalıştırmayadevam etceksin

5. nesa_btm

nesa_btm Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    tamam da bu hala aynı herseyi deniyorum aynı neyse bunu geçtim amortisörler ile ilgili çarşamba günü servise gittim yenibosna (hyundai mates) servisin ismi orda abukl sabuk bir adam era ve amortisör sorunumu hıh dedi dedimki arkadaşım boyle boyle forumda okudum ya bırak onlar hikaye diye konuştu yok böyle bir terbiyesizlik birdaha oraya gitmicem ... Bu şekildeki davranışlarda insanları hyundai servislerine değilde özel servislere yöneltiyor... AYIP

Bu Sayfayı Paylaş