Arkadaşlar 2008 model accent era 1.4 team var bende öncelikle amörtisörler hakkındaki bölümü okudum ve ilk işim servise gitmek olacak onun dışında ben bu arabanın kliması ve ısıtma sisteminden memnun değilim arabamda araç goruntu ve ses sistemi vardı havalar normalken klima ile işim olmadığından kullanmıyordum ama şimdi hava soğuk ve sürekli buğu yapıyor klimayı veya kaloriferi çalıştırıyorum 15 20 dakikada alıyor buharı kapadığım anda yeniden hooop buhar oluyor araca hırsız girdi ve sistem söküldü hırsız acaba zarar mı verdi era kullanan arkadaşlar bilir bilgilendirirseniz çok sevinirim ....
Buharı aldıktan sonra yan camı hafif aralık bırakın aksi taktirde buhar yapmaya devam etmesi gayet doğal bir şey, aracınızda klima var'sa kalorifer düğmesini sıcağa alın, fan düğmesini en son kademeyeçevirin ve klimayı açın, anında alacaktır buharı.
tamam da bu hala aynı herseyi deniyorum aynı neyse bunu geçtim amortisörler ile ilgili çarşamba günü servise gittim yenibosna (hyundai mates) servisin ismi orda abukl sabuk bir adam era ve amortisör sorunumu hıh dedi dedimki arkadaşım boyle boyle forumda okudum ya bırak onlar hikaye diye konuştu yok böyle bir terbiyesizlik birdaha oraya gitmicem ... Bu şekildeki davranışlarda insanları hyundai servislerine değilde özel servislere yöneltiyor... AYIP