Arkadaslar Merhaba; 2011 Model 33350 km 1.4 Mode paket Era sahibiyim. Aracimi 1 ay önce satin aldim ve yetkili serviste sac kartel koruma taktirarak gerekli bakimlarini yaptirdim. Bu bakim öncesinde amörtisörden ses geldigini dusunerek seyir halinde ses geldigini belirttim ve servisten aldigimda ses aynen devam ediyordu. 1 hafta kullandiktan sonra tekrar servise giderek ayni sikeyet ile basvurdum ve klasik cevap yaglama yapalim ama ses amörtisör degissekte yapar. Yaglama yapildi ses o an kesildi ama ertesi gun aynen devam ve suan ek olarak bosta sıkılmamıs bir pul sesi gibi ses yapmakta. Aractan boyle giderse soğuyacagim ve satmayi bile düsünebilirim. Burada ve farkli forumlarda konuyu cok arastirdim. Pro kit, Kyb ve Monreo amörtisör den bahsedenler olmus ama kesin bir sonuca ulasamadim. Aracin orjinal halini bozmadan Monreo amortisor ile durumu ne kadar degistirebilirim? Siz bu durum ve aracin arkasinin asiri sekmesine ne gibi cozum buldunuz pro kit takmadan. Maslak Atatürk Sanayide isin ehli cozum odakli özel hyundai servis önerebilirmisiniz. İlginiz için şimdiden herkese teşekkürler.
Arama butonunu kullanınız. Aradığınız bilgiyi bulmamanız halinde bulamamanız halinde başlığınızı düzenleyrek devam edebilirsiniz.
Yazimda da belirtmis oldugum gibi, bu forumu, diğer forumlari ve internette genel arastirmalarim sonucu net olmayan bilgilere ulastim fakat net olarak budur denilebilecek bir sonuca ulasamadim. Buradaki kullanicilarin yasamis oldugu tecrube ve onerilerden faydalanmak istiyorum, tesekkurler.