Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Era Amortisör Ses sorunu

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda Deluxesurh tarafından 3 Nisan 2013 tarihinde açılan konu

1. Deluxesurh

Deluxesurh Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yaşadığınız Şehir:
    31-HATAY
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Arkadaşlar merhaba, foruma yeni katıldım. Benim aracım 2010 model era 1.5 team herkezde olduğu gibi bendede amortisör sorunu var. Hem önler hem arkalar da sorun yaşıyordum, Garanti den 2 kez arka amortisörler değişti fakat değişen hiç bişe olmamıştı. Servisin taktığı amortisörler yolda giderken luk luk ses yapıyor ve araç zıplıyordu, daha sonra Maysan Mando yetkilisi ile görüştüm eranın orjinal amortisörleri kırmızı kutulu maysan mando marka amortisör olduğunu söyledi. Bende illahlah ettim ve tanesi 65 TL den arka amortisörleri maysan mando ile değiştirdim. İlginçtir arkadan gelen tüm şikayetler o anda çözüldü ne zıplama ne ses hiç birşey kalmadı. Ve yine ilginçtir Aracın üzerinden çıkan amortisörler de MAYSAN yazıyordu. Yeni takılan da ise Maysan Mando yazıyor. Şimdi anlamadığım birşey var Maysan nedir? Maysan mando nedir??? Arkayı hallettim şimdi önler kaldı onlarada tanesi 80 TL diyorlar bir çift maysan mando alıp takmayı planlıyorum, ama önler de MAYSAN marka yazıyor. Maysan Mando yetkilisine sordum hyundai araçlarına kore malı MANDO takar ve sürekli arıza verir demişti. Kafam iyice karıştı doğrusu.

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    17,022
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  3. Deluxesurh

Deluxesurh Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yaşadığınız Şehir:
    31-HATAY
    Araç Modeli:
    forumda benim mesajıma cevap verilmiş bir yanıt bulamadım malesef

4. Torkır17

Torkır17 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    257
    Ad Soyad:
    Ömer TÜRKER
    Yaşadığınız Şehir:
    17-ÇANAKKALE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Sayın abicim bu konu zaten çookk konuşuldu. Biraz araştırma yapın. Hatta sadece accent era forumuna girin karşınıza gelecek. Hatta Bu konular sabit konular... Sizin sorduğunuzun nerdeyse 10 kat detaylıları konuşuldu. Lütfen...

5. Deluxesurh

Deluxesurh Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yaşadığınız Şehir:
    31-HATAY
    Araç Modeli:
    peki sayın abicim zahmet olur yardımcı olmayın kii zaten gerek te kalmadı başka forumdan sağolsun arkadaşlar sorunu çözdü

Bu Sayfayı Paylaş