ikinci el aldığım era nın altında travers de vuruk olduğunu öğrendim aracı kasıyor. direksiyonda vuruntu yapıyor. virajdan cıkınca felan yapıyor. travers düzelttirmek bana daha sonradan sıkıntı olurmu? ve bu işi iyi yapabilecek bir yer önerebilirmisiniz. kac para tutar tahminen bide,
ıstanbul topkapıda servıslerınde gıttıgı. Sasecı ahmet dıye bıyer var. Internetten aratırsan bulabılırsın. Bı arkadasım aracını alttan hafıf vurmustu. Tasıyıcı ve traverz duzelttırmıstık. Adam profesyonel yalnız. Eger maddı durumun el verıyorsa hıc bulasma nekadar yaparsa yapsın , mılımetrık olmuyor. Kasko varsa bence kaskoya danıs. Ayrıca oradada kasko anlasmalı dır.saygılar.
bencede eger 350 tl ye traverz varsa . Cok ıyı. Cunku adamlar en ufak bır ıse bıle 150 _200 tl fıyat bıcıyor. Ve hıcbırzaman eskısı gıbı kımse yapamıyor. Arkadasımla bızde cok ugrastık. 0.5 tekerlekler arası kayık kalmıstı. Adamlar nekadar ugrassada,ılla bıyerı egrı kalabılıyo.cunku darbe aldıgı ıcın fark bıle edılemeyen bıryer mutlaka kalıyor. Buda , yuksek surratte dıreksyon tıtreme , sallama, anı frende savrulmaya neden oluyor. Herzaman sıfır parca takmakta fayda vardır. Daha once bu ıslemı yaptırmıs bır kısı olarak tecrubemı aktarıyorum. ...
fikirleriniz için teşekkürler. o zaman değişmek daha mantıklı ama aracın garantisi devam ediyor. değişince aracın ön takımı garanti dışında kalacaktır. muhtemel bu arada değişim için bir ustaya sordum 200 tl işçilik istedi işçilik için önerebileceğiniz bir yer varmı ?
avrupa yakasındayım. yeni parça fiyatlarına bakarken bunu buldum nasıl sizce http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ra-motor-alt-besigi-yansanayi-84585232/detay/