merhabalar 1 hafta önce 1,3 lx accent aracımı 9900 tl ye sattım yalnız era 2006 veya 2007 almayı düşünüyorun bu modelerde direksiyon sorunu olduğu söğleniyor veya varsa başka bildikleriniz artıları eksileri 2008 model ve üstü için yardımcı olursanız tecrübelerinizden faydalanmak isterim
konu başlığı böyle daha açıklayıcı olduhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif direksiyonu elektrikli (eps) olanlarda problem olabiliyor ama servis ücretsiz değiştiriyor, ama hidrolik olanlardan da bakabilirsiniz bende 2009 expo model var ve eps direksiyonlu, 1,5 senedir bi problem çıkmadı, ayrıca i20 ve i30larda da eps var, bu problemler aşıldı sanırım
Kullanım olarak EPS li olanı tavsiye ederim ancak garanti süresi dolduktan sonra EPS sıkıntı çıkaracaktır.Ömür boyu EPS garantisi sadece bir söylentiden ibaret, henüz teyit edilmedi.Seneye garantisi dolan araçlar EPS şikayetiyle servislere gittiklerinde hep beraber öğreneceğiz bunun gerçekliğini. EPS sıkıntısını ilk başlardaki kadar çok çıkarmadığı bir gerçek ama tek tük hala karşılaşılıyor.İlk EPS değişimlerinde, iyileştirilmemiş EPS lerin de dikkat edilmeden araçlara takıldığını düşünüyorum.Zira beni servise çağarıp sıkıntı olmamasına rağmen EPS mi değiştirmişlerdi,2 sene sonra o EPS de bozuldu ve 2. kez değişti.Fabrika çıkışındakini de sayarsak şu anda 3.EPS mi kulanıyorum.Aracım henüz 39.000 de. Düzenleyen : krank
2007 92binde hatasiz cok temiz bir 1.5 crdi 110 hp era bulp aldik sonnda arkdslr. arac aakacak arkadasada onerim temizini bulursan kacirma. servis den kesin sorgulat