Arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum era 1.4 start sahibiyim aracıma alarm taktırmak istiyorum bunun ücretini? ve kullananların yorumunu bekliyorum saygılar...
Öncelikle hoşgeldiniz. Alarm sistemleri markalarına ve özelliklerine göre değişiklik gösteriyor. Ben 4 cam kaldırma modülü dahil Desi marka 320 ytl ye taktırdım.
arkadaşlar orjinal servisin taktığı alarmı taktıran var mı o olursa daha mı iyi olur? bunun fiyatını bilen var mı ? Düzenleyen : era_271
Serviste orijinal Hyundai alarmı yok. Onlarda Cenmax takıyorlar yanılmıyorsam. Serviste taktırırsan normalden pahalıya gelir. Yalnız elektrik aksamında bir sorun olursa garantin bozulmaz kafalarına atarsın. Dışarıda taktırırsan bir sorun meydana geldiğinde elektrik tesisatı ile oynanmış diyebilirler. Herşey diyebilir servis. Bunun dışında, ben dışarıda Desi taktırdım hiçbir sorun yaşamadım. Düzenleyen : raven
Arkadaşlar hyundainin orj alarmı diye bişey yok taktıkları genelde cenmax marka alarm alarm + cam modülü = 150 Ytl
raven araçta zaten alarm yokmuydu? Eralarda standart olarak sunuluyor alarm. En azından Team modelinde. Sadece cam kaldırma modülü alman yetiyor.
Arkadaşlar bendeki araç Team modeli evet alarm mevcuttu ama darbe algılaması yok. Hatta camı kırsalar bile çalışmıyor sadece kapılar açıldığında devreye giriyor. Yani Hyundai nin koyduğu alarm tamamen pasif özelliklerde. Cenmax veya Desi de darbe ve ses sensörü mevcut. Akü yerinden sökülse bile kendi beslemesi mevcut. Ben 4 cam kaldırma modülü ile birlikte Desi taktırdım. www.desialarm.com.tr adresinden çeşitleri inceleyebilirsiniz.
takılabilir... servisten taktırma konusu bence hikaye cyber diye dandik bi marka takmışlardı zamanında araba bi tek kapılar açıldığında çalıyor şuan alarmı ilk zamanlar en hassastaydı yine aynı gerçi ama tık yok kapı açılınca ötüyor darbelerde yok tekmeliyorum tekerleri bana mısın dmeiyor desi taktıran arkadaşlar pahalı gibi geldi 300lerde 250lira 6 taksit cam modülü vs var idi 4-5ay önce sordum
senin anlattığın hyundainin üzerindeki fabrika çıkışı alarm olmasın sakın ??? darbede ötmüyor sadece kapı açılınca ötüyor yani korna çalıyo ayrıca cyber dandik bir alarm değildir bunu hatırlatırım ben kendimde kullandım hiç bir sorun yaşamadım heryerde sevisi var yedek kumanda istedeğin zaman alabiliyorsun elimizde yok falan yok bağlayan ustada iş yok belkide ???
aracında orjinal hyundaı alarmı var zaten.fakat bu alarm pasif alarmdır.ayrıca bir alarm daha taktırmak istiyorsan REM markanın üzerine yoktur.çok eski ve kaliteli bir markadır